n_omyzs napisał:Możesz jeszcze dozbierać i złożyć budżetowe zeusy, może zmieścisz sie w 800-900 zł
rozwin mysl. bo bardzo chcialbym miec ZEUSY ale zwyczajnie mnie nie stac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
n_omyzs napisał:Możesz jeszcze dozbierać i złożyć budżetowe zeusy, może zmieścisz sie w 800-900 zł
Bartuś napisał:hymmm bo stx do głośnego słuchania ? moim zdaniem szybko padnie. Mówie tak z tego co wyczytałem w internecie
Pawel S. napisał:i to w dodatku 20cm
KrisC napisał:wiec stx to nie jest taki tragiczny wybor?
KrisC napisał:jak pisalem juz zmienilem troche nastawienie na 27/450/4 sc to moze by juz nie bylo tak zle?
Tasior napisał:my pisalismy o zwrotnicy - wiesz co to i jakie probolemy z tym sa?
W zestawach domowych zwrotnice są bardzo ważnym elementem. Rozdzielają pasmo sygnału akustycznego na odpowiednie zakresy dla każdego głośnika. Poprawny podział pasma (inny dla różnych głośników i ich konfiguracji), gwarantuje dobre brzmienie kolumn i zabezpiecza głośniki, średnio tonowe i wysokotonowe przed spaleniem. W zestawach dużej mocy elementy zwrotnicy muszą być dobrane do ich mocy i często koszt samych zwrotnic jest bardzo wysoki - nawet połowa ceny głośników. W zestawach estradowych stosowane są innego rodzaju głośniki (o odpowiednio ukształtowanej charakterystyce), nie wymagające tak kosztownych zwrotnic. Budowanie trzydrożnej kolumny przeznaczonej do nagłaśniania imprez, na głośnikach domowych jest nieuzasadnione z punktu widzenia:KrisC napisał:Tasior napisał/a
my pisalismy o zwrotnicy - wiesz co to i jakie probolemy z tym sa?
wlasnie nie wiem... dlatego pisze na forum
W takim pomieszczeniu w jakim on gra to te nadstawki pukac beda.... - o bas chodzimarian napisał:Zrob nadstawki na GDN-30-400 i d500,to standard,nic lepszego nie wymyslisz...
Maxi napisał:W takim pomieszczeniu w jakim on gra to te nadstawki pukac beda.... - o bas chodzimarian napisał:Zrob nadstawki na GDN-30-400 i d500,to standard,nic lepszego nie wymyslisz...![]()