A ciekawe kto z was (fornirowcow) kladzie najpier fornir a potem tnie i skleja kolumny? Tak tez mozna!
Ja się spotkałem z taką taktyką, ale tak to robią chyba już jacyś fachowcy - fornirowanie pod prasą itd.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ciekawe kto z was (fornirowcow) kladzie najpier fornir a potem tnie i skleja kolumny? Tak tez mozna!
irek napisał:ir0nhide napisał:PS tylko w poprzek znowu nie połóż :wink:
Eeeee wszyscy klada wzdluz wiec trzeba zrobic cos oryginalnego
Zależy co się robi i jakie itd.irek napisał:A ciekawe kto z was (fornirowcow) kladzie najpier fornir a potem tnie i skleja kolumny? Tak tez mozna!
Ty rzeczywiście :smile: jak sobie przypomniałem twoje kolumny to faktycznie też fajnie ale tylko i wyłącznie (według mnie ) jeśli klejone są same boki bo jakoś "litowo" z frontem to chyba przynajmniej mi by nie odpowiadało.... :???:bingant napisał:ja kładłem zawsze w poprzek, takie ułożenie też ma swój urok
Na boki nocciolę a na front czarną... :razz:mbar napisał:Jutro chcę okleić drugą, tylko znowu -- czy czarną na nocciolę, czy nocciolę na czarną... :roll:
misiek88 napisał:czyms docisnac i przejechac kilka razy zelazkiem albo najlepiej walkiem do cista byc moze to zniweluje ilosc bombli
przecież on nie napisał ze ma grzać tym zelaskiem....ploter napisał:a pod żelazkiem to się okleina zacznie topić...