Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z nich mozesz wyliczyc przyblizona pojemnosc. uwzglednisz 5-10 litrow na sredniaka i wysokiego i powinno byc OKryshard napisał:nie znalazłem natomiast schematu obudowy, która jest zamknięta, jedynie wymiary zewnętrzne
:lol: a mowilem zeby brac z polinka :lol:ryshard napisał:kumpel zamówił mi kondensatory w Białym, o zgrozo zapłaciłem za nie 110 zł(myślałem będzie taniej),
bedzie dobrze. na sredniaka raczej 1mm a na wysoki 0,75-0,5mmryshard napisał:dać 2,5mm na niski, 1,5 na średni i 0,5-1,0 mm na wysoki?
chyba zewnetrzne? ja bym dal 25cm szerokosci. wysokosci mozesz dac no 96cm i cokol na dole z 2 grubosc plytryshard napisał:260x280x1000, (wymiary wewnętrzne)
dlaczego kwadrat? przeciez wyjdzie 25x29cmryshard napisał:wyciąłem wszystkie ścianki na 25 cm, tak więc wyjdą kwadratowe 25x25x1050
nieryshard napisał:Będzie miało to wpływ na dźwięk ?

ze co? :???:ryshard napisał:kumpel namówił żeby zrobić tak na zakładkę, wtedy zniweluje się ewentualne nierówności płaszczyzny, bo jedna będzie zawsze równa