Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie no, dajcie spokoj. Gdzie tam Tonsil do Alcone
Po obudowy można uderzyć do marko3T i pewnie zostanie jeszcze na dobre głośniki, seas, usher itp powinno się zmieścić w 2k
| TVM nie powiodło się. Factory jest kawałek mnie około 30 km.již tam, koniec natychmiast kupić najnowszy zbytky.Zakk Jak mówię, że zabrali wszystko - Jazda podejmowane są na złom go gdzieś na CZK 10 funtów, co czyni je mniej lub bardziej To był skradziony został powołany na tymczasowego administratora ... 150 osób nie zarabiać, obecnie grabieży, TVM. Bądź Goodbye | |
A ja tego no nie dam rady tak fajnie zrobić...Mam znajomego co robi meble, ale nie wiem czy on to tak fajnie zrobi, bo meble to poskłada, jakieś frezy i inne rzeczy.....Za same obudowy zamówione trzeba liczyć tysiaka lub lepiej w zależności od preferencji...
szkoda. naprawde fajne glosniki za male pieniadze | |
Tylko w Józefowie można tych STX'ów posłuchać?? Jakieś 350km w jedna stronę ale gotów jestem to znieść...