• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kolumny podlogowe 2x stx gdn17-80-4-sc + arv104-04/8

hehe, niezla propozycja :), bedizesz dorzucal roznice w cenie? :), bo to jest glowny czynnik ktory przemawia za tanszymi glosnikami :)

D@nielo, AJtke słyszałeś wogóle?
Jakieś mistrzostwo świata to nie jest ,ale ARVke zabija i porównywalnie na pozoimie SC10n potrafi zagrać nieraz...

witam jestem tu nowy i troszke zielony ale mam małe pytanko czy mozna zamiast tych stx 17/80/4 uzyc takich samych tylko ze 8 omowych?? czy jezeli wezme te 8 omowe to bede musiał zmieniac cos w zwrotnicy . z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

tak własnie mysle zeby zrobic dokladnie to samo . a wiecie moze gdzie najtaniej kupic czesci do zwrotnicy i dokladne ich parametry bo z tego projektu to niewszystko wiem.

ja jestem w tym zielony a widze ze cenowo to jest własnie to co mi odpowiada wicie płyty na obudowy mam za darmoche bo tak sie sklada ze pracuje w fabryce mebli takze z obrobka tych plyt tez nie mam problemu a wole wydac tyle niz kupic te kolumienki co sa teraz w biedronce. pozdro prosiłbym o dokladne parametry tych czesci do zwrotnicy

Ja proponuje zamiast STXa wziąć ARNy 150 + SC10N albo PJ'ta. Basu będzie pewnie podobnie, a i na średnicy coś będzie słychać.

Powrót