czyli magnes w maskownicy i w obudowie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyli magnes w maskownicy i w obudowie?
Wrzućcie zdjęcia mocowania a nie gadacie ja mogę, ja mogę i ja też mogę
Marian, jesteś rzecznikiem bociana, tak w ogóle nawet nie wiem kto to jest a ciągle o nim czytam..
Wrzućcie zdjęcia mocowania a nie gadacie ja mogę, ja mogę i ja też mogę
Marian, jesteś rzecznikiem bociana, tak w ogóle nawet nie wiem kto to jest a ciągle o nim czytam..
Nie ma prawa przy dobrych magnesach i lekkiej ramceto pokazcie
ja sie ciagle obawiam ze mocujac to na plasko bedzie sytuacja ze maskownica bedzie sie zsuwala w dol od wibracji
ZabezpieczeniePo co kur...e wąsy piękne kolumny nie wymagają maskownic, ale to moje zdanie, a zboczeń jest wiele

Niczym jesli kleisz na klej bialy. W czasie prasowania usuwaj nadmiar wyplywajacego kleju mokra szmatka i tyle.Pytanie do Was czym zabezpieczyć powierzchnie zewnętrzne przed wyciekającym klejem ze spoin podczas ściskania elementów na prasie? Chcę uniknąć zacieków kleju który potencjalnie może wsiąknąć w powierzchnię i zmienić odcień drewna.
Plan jest taki:
Szlifowanie wstępne segmentow, klejenie, szlifowanie wyrównanie segmentów miedzy sobą, poprawienie trojkatnym iglakiem faz miedzy segmentami, barwienie faz, szelak na cala powierzchnie i na koniec polerowanie z olejem lnianym.
za male - nie beda prawie widoczne. lepiej daj 1mm, co w sumie da 2mm szczelinemyślałem o rozmiarze 0,5x45°
w takim razie nie masz szans. poliuretan wycieknie (puchnie) i mocno wsiaka w materialA co do kleju i mokrej szmatki to chyba skuteczne przy wikolu. Myślałem o jakimś piliuretanie.
za male - nie beda prawie widoczne. lepiej daj 1mm, co w sumie da 2mm szczeline
w takim razie nie masz szans. poliuretan wycieknie (puchnie) i mocno wsiaka w material

Nie potrzebujesz takiego kleju do tego rodzaju polaczen. Poliuretany stosuje sie w do klejenia elementow narazonych na wilgoc, do tego zwykle klei sie nim elementy, ktore poddawane sa duzym naprezeniom jak np okna, meble uzytkowe ( krzesla ). Ma duza sile spajania i klei sie do niemal kazdej powierzchni, ale tutaj to troche przerost formy nad trescia, szczegolnie ze zalezy Ci na niezabrudzeniu drewna przy klejeniu. Uzylbym Soudala, ale bialego, mniej problemow, a sila klejenia znacznie ponad wymagania.Po zbadaniu rynku klejów doszedłem do wniosku że najlepszy jest dobrze znany Soudal 66A.
pokaz dokladniejsze zdjecie - nie o tych tunelach pisalem :???:Przyszły też głośniki i 6 terminali w wersji z kołnierzem (te szczelne o jakich Paweł.S wspominał) Jest to model z STX'a "Tunel bass-reflex 74x80" o średnicy nominalnej 44mm
tasmowka jest bardzo agresywna! wiec uwazaj z tym szlifowaniemW Sobotę biorę się za szlifowanie segmentów (dziś otrzymałem przesyłkę z pasami ściernymi o różnych gradacja do szlifierki taśmowej)