prowokacja?Głośnik1234@@ napisał:Ludzie zlitujcie się nad tym sprzętem,on też chce żyć!!Zlitujcie się nad nim.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
prowokacja?Głośnik1234@@ napisał:Ludzie zlitujcie się nad tym sprzętem,on też chce żyć!!Zlitujcie się nad nim.
Tasior napisał:prowokacja?Głośnik1234@@ napisał:Ludzie zlitujcie się nad tym sprzętem,on też chce żyć!!Zlitujcie się nad nim.
a to ciekaweGłośnik1234@@ napisał:przywracam im stare parametry
Wymieniając górne zawieszenie z membraną?Głośnik1234@@ napisał:Ja osobiście zbieram głośniki stare i przywracam im stare parametry.
Czyli brzmienie się zmieniło. Prawdopodobnie nowa membrana jest cięższa od oryginalnej i spadło fs głośnika. W ten sposób stworzyłeś nowy głośnik, dla którego trzeba przeprojektować zwrotnicę, aby poprawnie współpracował z innymi głośnikami w zestawie.Głośnik1234@@ napisał:ma mocniejsze tony niskie i basy
Głośnik1234@@ napisał:tak tak myślę
nic nie stracił na mocy i brzmieniu
ma mocniejsze tony niskie i basy
mam pomiary
globus1987 napisał:Głośnik1234@@ napisał:tak tak myślę
nic nie stracił na mocy i brzmieniu
ma mocniejsze tony niskie i basy
mam pomiary
Wystarczy, że widzę jak piszesz o tym iż ma mocniejsze niskie tony i basy to już mnie napawa to śmiechem. Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Głośnik1234@@ napisał:mam pomiary
Twierdzisz, że masz pomiary głośników a nie masz pojęcia jak zaprojektować zwrotnicę?? Coś mi tu nie pasuje...Głośnik1234@@ napisał:PS:jak się ją projektuje?
A dlaczego nie można? Oczywiście, że można.Głośnik1234@@ napisał:Nie wiem wogóle czy do kolumny oryginalnie bez zwrotnicy można ją założyć??