Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaką pastę kupić?
Taką sama jak do tranzystorów we wzmacniaczu. Żadne wynalazki z gówno-sreberkiem.
Możesz rozwinąć?
Padają różnie, często kontroler ale też i same pamięci.Mam jednego takiego który padł(da się go odpalić, odrobinę danych zgrać i transfer leci tak w dół że nic nie da się skopiować. Małymi krokami coś pokopiowałem ale 90% nie do odczytu). Ktoś coś sam próbował czy tylko pro firmy?
Właściwie to szczęście, że dysk w ogóle startuje.. mnie też się padł.. zero komunikacji.. żadnych ostrzeżeń.. całe szczęście jestem już z tych którzy robią kopię zapasową..Padają różnie, często kontroler ale też i same pamięci.
Padają różnie, często kontroler ale też i same pamięci.
Te programy wyżej przez Was wymienione to dzialaja ale na w pełni w sprawnych dyskach. Można sobie nimi zrobić obraz dysku żeby na nim działać a nie na oryginale - co jest sprawą oczywistą ale nie dla laików.
Ogólnie to do konkretnych zabaw pozostaje PC-3000 itp.
Nie aż tak droga. To firmy któe to robią zrobiły wokół tego niewiarygodną atmosferę elitarności i super hiper techniki.ale to bardzo droga zabawa
Panie, BGA w domu to już 10 lat temu stawiał...Praktycznie niewykonalna w domowych warunkach (lutowanie bga i specjalny sprzęt od odczytu).
Pytanie w stylu " z jaką prędkościa maksymalną powinienem jeździć samochodem". Nie wiadomo jakim, gdzie, po co i z kim.Jak powinna być maksymalna temperatura?