Ouuu. Na XP uzywalem darmowej Aviry i bylo spoko. Na nowych windowsach praktycznie nie przebujesz antywirusa. Natywny Windows Defender dziala bardzo dobrze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
uzywam takiego 17 letniego blaszaka do pomiarowTeż mam PC z Win XP. Taki leciwy poczciwiec na Athlon 2000. Stoi biedak i jest rzadko uruchamiany z wiadomych względów.
Chcesz się sprzętem pochwalić czy o co chodzi?Witam.
Też mam PC z Win XP. Taki leciwy poczciwiec na Athlon 2000. Stoi biedak i jest rzadko uruchamiany z wiadomych względów.
Co do lapków, to obecnie piszę z Lenovo ideapad 100-15IBD
Pracuje na i5 2,6Ghz i dysku SSD z Win 10 Pro ... szybki jak cholera - mrugniesz oczami i masz to co chciałeś otworzyć na ekranie... W porównaniu ze staruszkiem nawet nie ma co porównywać.
Gdyby jeszcze było czym...Chcesz się sprzętem pochwalić czy o co chodzi?
ogolnie to nie pytalem JAKI antywirus zainstalowac...
tylko czy jest sens odinstalowac nieaktualny i instalowac nowy
przeciez instalowanie antywira na zainfekowany system grozilo natychmiastowym formatem
mi nigdy się nic takiego nie stało, a różne dziwne rzeczy otwierałem
Mój pierwszy komp. PC miał (praca) proc. 233MHz, a laptop 166MHz. Oba na Win95.
Mój miał 16 MHz, 40 MHz w trybie turbo(o ile to działało, a nie tylko zmieniało numerek na wyświetlaczu)
Pierwszy PC w pracy to chyba miałem w 1986. Był to XT....to był 1985 rok...