• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[komputery] temat ogólny

Panowie, mam router Pentagram 6360, u mnie nie ma problemu z połączeniem (XP) w drugim komputerze (Vista) nie mogę sobie poradzić z połćzeniem "System nie może nawiązać połaczenia z siecia". Jest w stanie ktoś pomóc?

---------- Post dodany o 15:51 ---------- Poprzedni post o 15:49 ----------

Dodam że oba komputery widzą sieć.

Jeśli ktoś Ci ustawiał router to mógł włączyć w konfiguracji routera filtrowanie po adresach MAC. Każda karta ma nie powtarzalny adres MAC. Może być tak ustawione, że router wpuści tylko i wyłącznie komputer z kartą, której adres został wcześniej wpisany. Musiałbyś wbić się na router i zobaczyć jak wygląda jego konfiguracja.

Ja tam widzę 3kg, nie 7... :) Ten ma po prostu lepszą rozdziałkę i większy ekran. Chyba tylko dlatego wziąłem ten a nie poprzedni, który pokazywałem. Na razie starczy. Teraz będę potrzebował niewielkiego stacjonara tylko do muzy i filmów, który bezpośrednio podepnę pod tv. Myślę, nad czymś takim...
http://www.komputerymarkowe.pl/komputery-desktoptower-c-3.html

Od momentu jak pracuje na 2 laptopach tzw. serii biznesowej to niechałbym juz Laptopa "multimedialnego" tylko ze ja nie gram...

Nie na temat...
Waga (z opakowaniem): 7.00 [kg]

i z opisu
Nie na temat...
Dysk twardy 1000GB SSHD

spoko - Core2 duo do podstawowej pracy ogarnie

Ostatnia edycja:
A czy istnieje możliwość używania tabletu jako wyswietlacz laptopa? Rozważalem właśnie kiedyś tani zakup czegoś z uszkodzoną matrycą. Przydałoby się w terenie, gdy potrzeba poważniejszego systemu niż Android (bez urazy, ale spróbujcie edytowac na tablecie konkretniejsze dokumenty i arkusze kalkulacyjne). Wiem, że jest aplikacja zdalnego pulpitu, ale preferowałbym bezpośrednie połączenie samego obrazu.

Ok to podrzuć coś ciekawego, zapłacone jeszcze nie mam i wycofać się z transakcji mogę:)

Popatrz na HP ProBooki lub EliteBooki. U mnie w firmie wszyscy używają Lenovo T420/430, u mojego wykonawcy wszyscy mają HPki i laptopy nie do zajechania jednak mają słabą multimedialność:)

Jak kupiłeś to go weź i potem napisz tu kilka słów o nim:)

Powrót