Popsuła mi się EMU0404 PCIponieważ karty muzycznej używam tylko i wyłącznie do odtwarzania muzyki, znacie jakąś kartę w rozsądnej cenie (powiedzmy do 300-400zł), która gra równie rewelacyjnie? Najchętniej chciałbym na PCI coś schować bo mam kompa stacjonarnego, natomiast jakieś inne rozwiązania mogę rozważyć typu zewnętrzny DAC.
Podczas instalacji od jakiegoś czasu robi mi bluescreen. Zarówno na WIn10 oraz 7. Wcześniej mi chodziła bezproblemowo na obu systemach. ?Na forum Creative doczytałem że to jest objaw popsutej karty właśnie.
Problem w tym że o jednym ani drugim nie mam zielonego pojęcia co warto, co jest dobre itd.
Jakieś linki do zapoznania się z tematem też mogą być. Nie wiem czy kupować kartę PCI czy może jednak inne rozwiązanie? Jedyne co mnie interesuje to jak najwyższa jakość odtwarzanej muzyki.
Ostatnio zakupiłem SMSL M3 DAC w naszej systrybucji lata po 400zł. Dużo czytałęm na jego temat zanim kupiłem i jak szukasz czegoś nowego to dobry sprzęcik w tej cenie. Jak znajdziesz czas to do Katowic nie jest daleko od Ciebie więc możemy się dogadać na jakieś testy przy alkoholu

- - - - - aktualizacja - - - - -
Karta okej ale serio bierz minimum i3 jak na tym mają iść gry. Pentium nadaje się tylko do Office-a i neta...