Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mniej czułe, ale poniżej 20Hz? Poniżej 20Hz to ty nic nie usłyszysz, jak i wszyscy zresztą
Zostawiam ten temat, nie miałem zamiaru czepiać się twoich słówek Raven
Nie na temat...
Może za bardzo się czepiam słówek, ale taka prawda.
![]()
Co do skupiania - tak widze, na aspekcie klikania "nie lubie". Wiec o to kolejna szansa dla tych wybrancow. Mam ubaw przed monitorem ![]() Decybelomania - mowilem, ze nie jest koniecznym przytaczanie wyjatkowych przypadkow jak "sa ludzie co uslysza ponizej 20Hz". Nie polecam ci opierac wiedzy na wyjatkach i skrajnych przypadkach, twoj wybor. Widze tez ze nagle poznales normy ISO hehehe ciekawe. Dzieki za rade odnosnie przekazywania wiedzy w sposob czytelny, staram sie jak moge. | ![]() |
Teoretycznie aby uniknąć dyskoteki na włączonych światłach lepiej jest dać konda i cieńszy kabel zasilający. Rezystancja kabla ograniczy piki prądowe podczas doładowywania konda i światła nie będą mrugać. Tak więc moim zdaniem albo dawać konda z cienkimi kablami albo dawać gruby kabel i bez konda bo jedno i drugie co prawda nie pogorszy działania wzmacniacza ale może nie polepszyć działania pozostałej części auta
![]()
Ta "drobna" różnica zmienia sens całej Twojej wypowiedziTylko tyle zapamiętałeś z mojej wypowiedzi?![]()
Przecież chodzi o to aby lepiej grało ?bo jedno i drugie co prawda nie pogorszy działania wzmacniacza ale może nie polepszyć działania pozostałej części auta![]()