Pawel S. napisał:a ja sie zastanawiam jaki jest sens hakowania takiego forum? przeciez zadnej kozysci z tego nie beda mieli :???:
to się nazywa satysfakcja. proste.
Ja tam sie ciesze, że forum stoi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:a ja sie zastanawiam jaki jest sens hakowania takiego forum? przeciez zadnej kozysci z tego nie beda mieli :???:
Jeżeli jakieś zmiany dotyczące bezpieczeństwa forum są konieczne to musimy się z nimi pogodzić, ale kwestia rozwoju i popularności forum moim zdaniem leży w innym miejscu. Mam na myśli właściwe podejście do nowych użytkowników którzy chętnie wybierają to forum bo widzą że tutaj mogą uzyskać odpowiedzi na swoje pytania i nie są traktowani jak niepotrzebne chwasty,taka świeża krew ożywia forum.Tak więc dużo zależy od nas samych i naszego podejścia,dbania o to aby forum nie zamieniło się w wąski klub dyskusyjny zajmujący się tylko poważnymi zagadnieniami audio.Quester napisał:Jedni chcą zmiany na nowocześniejszy i bezpieczniejszy mechanizm, drudzy o zmianach nie chcą słyszeć.
Quester napisał:pegelmesser, zgadza się bo atak się powtórzył ok. 3-4 rano