• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Konsekwencje ataku na diyaudio.pl

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy nie zaczął przychodzić spam na wasze skrzynki e-mailowe? Dzisiaj otrzymałem dwie wiadomości zachęcające do zakupu viagry. Nigdzie się ostatnio nie zapisywałem. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło :???:
Czy może mieć to związek z ostatnim włamaniem?

O kurcze. Faktycznie. 4-5 dziennie zaczęło mi wpływać ale nie skojarzyłem tego z atakiem.
Zakup viagry i jakieś po rusku pierdoły :evil:

[ Dodano: 2009-05-05, 22:41 ]
Nie na temat...
takero napisał:
coś w tym musi być :D
No już nie przesadzajmy. Jak by człowiek sobie za każdym razem enlargował gdy dostaje takiego maila, to bym miał jak stąd do moskwy :evil:

Chyba się uspokoiło z tym spamem. Przyszło jeszcze kilka wiadomości i jak na razie spokój.
Poprzednią skrzynkę musiałem porzucić ze względu na potworne ilości wiadomości dotyczących ogólnie pojętemu powiększaniu męskiego przyrodzenia :mrgreen:.
Wtedy popełniłem podstawowy błąd. W mailach na dole było pole, które miało służyć do wypisania się z listy osób chcących otrzymywać te wiadomości. Znudzony ciągłym kasowaniem niechcianych wiadomości skorzystałem z niego. :oops: NIGDY TEGO NIE RÓBCIE!!!
Wtedy dopiero się zaczęło. Codziennie setki niechcianych wiadomości. Już się bałem, że kolejne konto na straty, ale chyba nie będzie tak źle :wink: .

Może pytanie nie związane z atakiem, ale czy nie dałoby się wyłączyć paska reklamowego po prawej stronie? Jest strasznie denerwujący i nijak nie da się go wyłączyć, nawet ustawiając w preferencjach forum "wyłącz reklamy".

i jeszcze ta reklama na środku pepsi. Wkurzające jest to. Czyżby się abonament skonczył?

Opera 9.64 bez jakichkolwiek dokładek wszystko pięknie maskuje. Szczerze mówiąc to byłem zaskoczony jak wszedłem kiedyś na forum na kompie w pracy i wyskoczyła mi jakaś reklama. Myślałem, że to będzie już tak na stałe ale po powrocie do domu wszystko wróciło do normy :wink:

Powrót