w t-mobile uslugi bankowe i przelewow natychmiastowych 10 za free 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli były po 10 zł to pewnie tak..poza tym jak masz pewny numer bankowy tzn. Urząd skarbowy lub podobne to może nie być wymagane potwierdzenie smsem lub jak np. Robisz przelew do ing, co jest oczywiste bo mają nad tym kontrolę.Czytałem opinię, że człowiek zrobił 10 przelewów na nowe numery kont (allegro) i tylko 1 przelew wymagał autoryzacji.
spokojnie, jak system ma wątpliwości to wysyła sms. Mama tam konto ładnych parę lat i zero problemów. Podziawiam 20 letnich ludzi co przychodzą do mojej żory do pkobp, stoją 30 min w kolejce wypełniają druki i płacą za kablówkę 30zł. Czasem nie wierzę jej że to możliwe ale tak jest, stąd kilkunastoosobowe kolejki w pkobp, zaufanie do banku itd. Itd.dabyl, pytałem panią w oddziale i powiedziała, że nie można ustawić by przy każdym przelewie autoryzacja była wymagana
I pewnie płacone przez PayU - czyli na ten sam numer kontaCzytałem opinię, że człowiek zrobił 10 przelewów na nowe numery kont (allegro) i tylko 1 przelew wymagał autoryzacji.