• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Koszulki fantastyczne ale tak jak mówi wovo mógłby być większy repertuar kolorów samej koszulki

negatyw koszulki

negatyw koszulki

negatyw:

Załączniki

• koszulka5.jpg
    koszulka5.jpg
    50.1 KB · Wyświetleń: 0
co do wykonania to mozna by wykorzystać www.butik.pl konto za darmo można załozyć i wysłac loga, ceny sa na stronie, wachają się od 30 do 40 zł (zalezy jaki materiał) i bluza 60 zł. Wiec kto będzie chciał to sobie kupi

teraz trzeba by wykombinowac jakies dwa lub trzy ładne loga ... dzis nad tym posiedze i może zamieszcze jakis logo z glosnikiem hi-endowym :P

Załozyłem konto na Butik.pl

niedługo dam linka i wystawie te 4 loga, a wieczorem pokaże jeszcze jakies loga

czekam tez na wasze pomysły co do loga !

ja zamawiam 4

[ Dodano: 2004-11-04, 16:26 ]
js napisał:
Znam człowieka który się tym zajmuje i wychodzi mu to całkiem nieźle. Obrazki które robi w ogóle się nie spierają. Ile osób było by chętnych, spytam go ile by to kosztowało.

trzeba sie zdeklaropwac to moze bedzie taniej

UFOK: Photoshop 6

kurde teraz nie wiem czy dzis dam te loga czy jutro bo cos mi zasilacz z kompa swiruje:/ juz drugi musialem wymienic

zajefajny pomysl. jestem za projektem nr 3. faktycznie jezeli zglosi sie sporo to mozna to zrobic. tylko najlepiej na swoich koszulkach bo jak nam dadza na takich po 5 zygli/szt. to bedzie masakra. ostatnio robilem takie nadruki na koszulkach firmy TopSecret. wyszlo to bardzo fajnie a i material z ktorego byla zrobiona koszulka byl bardzo dobrej jakosci a koszt to 20zl plus koszty farby.

ale jakby co to ja jestem za ;]

dwa kolejne.. jeszcze mysle nad polaczeniem napisu z takim szkicem glosnika ale nie wiem skad wziasc ten szkic :]

Załączniki

• koszulka6.gif
    koszulka6.gif
    23.2 KB · Wyświetleń: 0
  • koszulka5.gif
    koszulka5.gif
    26.8 KB · Wyświetleń: 0
Ja jestem jak najbardziej za. Też chciałbym taką jak w pozycji 1 i tą w kolejnym poście z głośnikiem... Z kim mam gadać ??

Powrót