wiec jest tak.
widze ze wiele osob jest zainteresowanych. JS mogłby to zlecić swojemu znajomemu ale troche by się to nie kalkulowało bo kazdy chce inny wzór. Dlatego (chyba) jutro zrobie te loga na nowo i wysle na butik.pl, i wtedy każdy bedzie mogł sobie wybrac taka wersje loga jaka chce.
Igod mogłby to zlecic swojemu znajomemu ale wtedy by trzeba wymyslec jedno wspolne logo, no chyba ze wystarczy prosty napis DiyAudio.pl.
co do cen.. mm na butiku jest tak ze jest ogolna cena za koszulke jako materiał, chyba 20 zł, potem jest koszt wydruku, prowizja dla mnie i VAT, tę prowizje moge sam ustalac, tzn prowizja to jest to ze z kazdej koszulki kupionej, dla mnie idzie np. 4 zł tylko ze wtedy sama koszulka jest drozsza o 4 zł, dlatego olewam ta prowizje (bo i tak jestem niepełnoletni;]) i myśle ze ceny będa duzo nizsze, mozliwe że cos powyżej 30 zł+koszta przesyłki
ale ostatecznie cene podam w ten weekend
www.butik.pl/diyaudio sklepik załozony teraz tylko wysłac loga
Umberto: możesz sobie zamowic jedna badz 200 sztuk koszulek z wybranym logiem
ps. w butiku mozna kupic jeszcze kubek i torbe z wybranym logo ... ale to pozniej .. ;]
ps. 2. co do umieszczania napisow z tylu .. to juz zalezy od waszej inwencji, butik nie robi napisow z tylu tylko z przodku
najwiekszy wymiar jaki mogą zrobic na przodku to 28x20 cm