• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
zamówiłem sobie też jedną:) tylko z innym wzorem niż Tata turbo;)nio ale każdy bierze co mu się podoba.. i robi co mu się podoba;) hehe. mam nadzieję tylko, że z praniem będzie dobrze.
pozdro serdeczne!

4 koszulka najladniejsza chyba ze 2 + jakis glosniczek
A moze by... na 4 koszulke wrzucic czyjas konstrukcje... np ktora uznamy za najladniejsza? :>
Ciekawie ciekawie kupilbym z 2-3 takie koszuleczki ^^
Pozdroo

LOL no spoznilem sie troche hehe z tymi komentarzami :P

Ja tez wykonalem moze taki prosty projekt !!!??

Załączniki

• koszulka_by_dejman.jpg
    koszulka_by_dejman.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 0
ten napisa fjny, pasowałby na majteczki do bikini panienki z tyłu tak na pośladkach :) bezo brazy ale naprawde super tam by sie prezentowal :)

Ja bym chcial 4 projekt tylko kolorystycznie A (i wszystko co zielone) zmienic na inny kolor
Np pomaranczowy jaskrawy lub niebieski...

ja bym tego ślimaka nautilusa osobiście na koszulce nie chciał.. zdecydowanie lepszym pomysłem były by własne konstrukcje na "tapecie":) nio ale ja już mam jedną z koszulek:P a raczej jest w drodzE:)
pozdr4!!

kurde jest jeszcze opcja zamowienia koszulki/bluzy? widze ze juz stronka nie jest aktualna;(

rzeczywiscie, dostalem maile od butik z informacja jak przeniesc sklep na ta druga platforme, bede msuial nad tym posiedziec i niedlugo znowu ruszy sklepik, jak beda jakies zmiany to poinformuje

[ Dodano: 2005-11-20, 11:44 ]
ok szybko poszlo

nowy adres

http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=96269

[ Dodano: 2005-11-20, 12:09 ]
UWAGA!

Spreadshirt oferuje naprawde duze mozliwosci, az glowa boli

pierwsze co moge logo nawet na majtkach umiescic, parasolce itd wzorow koszul bluz jest co nie miara

druga sprawa jest taka mozliwosc ZE: front koszulki to logo a na plecach moze byc nick uzytkownika, jest taka opcja ze kupujacy sam zmienia text

dlatego prosze o wypowiadanie sie gdzie co umiescic i zapodajcie jakimis pomyslami bo naprawde teraz sa duze mozliwosci

ps. mysle ze warto by ustalic i zrobic jeden wzor loga

aha jeszcze jedno: niestety wraz z zmiana firmy wzrosly ceny, ze wzlegu na inny lepszy material i mozliwosci jakie oferuje firma

a nie da sie jakos z tej starej firmy zamawiac? istnieje jeszcze ta firma? tak koszulki tez chyba nie byly takiej slabej jakosci. a dwa razy tansze;p kurde;|

widze duzo postow ostatnich zniklo od awarii serwera

sprawa jest nastepujaca: narazie to co jest na sklepie to zostanie, dalem rozne propozycje tam, jak macie pomysly to pisac

ceny sa takie jakie sa, najtansza koszulka to 34,90 zł ktora jest troche lepszej jakosci niz te z bylego butiku.

Jestem ciekaw metki tych zeczy Nike ??Adidas ?? Puma?? ze tyle to kosztuje pomysly fajne kupil bym cos ale ta cena
pozdro

dragon, moglbys mi zrobic taka cala biala to za 34pln z tym motywem co jest na np podkladce pod myszke? to chyba perless tak?:P jak cos to wielkie dzieki bo chce taka sobie zamowic;p

Powrót