Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oo fajny pomysłpodoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl loginale to nie wiadomo czy zechca zrobic kazda osobno
![]()
podoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl login![]()
ja bym proponowal zrobic duze logo na plecach a login maly na przodzie - taniej i latwiej sie rozpoznac. przeciez nie patrzymy sobie na plecymIKI napisał:podoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl loginale to nie wiadomo czy zechca zrobic kazda osobno
![]()
dulin7 napisał:ja osobiscie wolalbym tez aby koszulki byly z jakiegos lepszego materialu, kosazt wyzszy ale efekt lepszy
i o tym wlasnie chcialem wspomniec. mam wlasnie koszulki tej firmy, i CLASIC i KOMFORT (150 i 180g)n_omyzs napisał:koszulko bodajrze stedman comfort gramatura okolo 180
Ale to za białe... osobiście wolał bym kolorową jakąśPawel S. napisał:zamawiajac 30szt na tej stronie koszulek stedman KOMFORT z nadrukeim z tylu i z przodu wychodzi niecale 13zl/szt :lol:
no to teraz szukamy kogos kto projekt wymysli