moze wzor podobny do takiego by sie dalo i do tego logo :wink:
http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg
http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zobacz chociazby fiata - mial juz dziesiatkiŁukaszN napisał:Pawel S. napisał/a
tak
Kto?? Mów mi tu szybko :> !!
nie - to juz lepiej zrobic osobna koszulke "szczesliwy posadzacz Scan-speak"cudny90 napisał:Logo na koszulce, a pod spodem loga "partnerów" różnych firm .. peerless, scan speak, usher, sonus faber xD Co Wy na to?
paskuda :???:cudny90 napisał:Dodałem jakiś głośnik, wyszło imo średnio ...
moze byccudny90 napisał:No i wersja podstawowa
O! - nawet z takim napisem moglbym kupicŁukaszN napisał:Ale froncik jest zajebiaszczo minimalistyczny Mi sie podoba
ten drugi mi sie naprawde podobacudny90 napisał:Ja mam coś takiego:
cudny90 napisał:
Popieramjamess8 napisał:cudny90 napisał:
Moim zdaniem to bedzie najlepszy pomysł, ew jakieś drobne zmiany np dodać tak jak ŁukaszN zaproponował czarnobiały i transparentny głośnik pod logo. Proste jest najlepsze, a już te kolorowe głośniki to mi wogóle nie pasują, już nie mówiąc o "człowieku tablicy", bo to jest nieporozuminie.
Pawel S. napisał:panowie ja chcialbym to dosc szybko zrealizowac zebym mogl sie jeszcze w mielnie w tej koszulce pokazac
niewiem - zobacz sobie cennik na tej stronie co wyzej podalikrzyhoo9 napisał:Pawle, a jaka różnica w cenie pomiędzy białą, a czarną koszulką?
ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tymMichał K. napisał:Tylko kto zajmie sie rozsyłaniem....
Pawel S. napisał:ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tymzamowienie byloby reazlizowane wylacznie z naszych pieniedzy - zadnego zakladania za kogos