Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
krzyhoo9, fajnie sie gada tylko ze wtedy odpada najtansza metoda - sitodruk i koszulki niezle podskocza w gore...
logo cudnego jak najbardziej mi sie podoba i je akceptuje. jednak ja bym widzial duze logo na plecach i male na piersi - tak jak to jest w np firmowych koszulkach
niewiem czemu jakos ten glosnik mi sie nie widzi na plecach :???:
krzyhoo9 napisał:
krzyhoo9 napisał:Biorę to pod uwagę ale jeżeli koszta ty nie były dożo większe...
TAK :!: I o to mi również chodziłoQuester napisał:A może by po prostu trzymać się czcionki, która jest w bannerze forum a z elementów graficznych zrezygnować i zrobić coś purystycznego ?
Trzeba zrobić przynajmniej 2, 3 wzory zeby kazdy mógł wybrac coś dla siebie, nie każdemu niestety będzie sie podobać koszulka z takim prostym wzorem.cudny90 napisał:No chyba, że robimy połowe koszulek takich, połowe takich![]()
Skoro nie chcecie zmieniać koncepcji loga? to może zmienić design strony diyaudio.pl??