• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
cudny90, :arrow: jestem za.
ewentualnie z przodu mozna bedzie (jak sie da) dodac login i pozamiatane

wyslij projekt cudnego poki co;)

i powiedz zeby wyslali kalkulacje w zaleznosci od ilosci (przedzialy) zeby wiedziec ilu ludzi nam trzeba aby bylo korzystnie

Można wkleić ten projekt który poszedł?
Bo wyżej cudny w jednym poście 2 różne wkleił i nie wiem o który chodzi;/

Wiecie co wybierzcie najpierw odpowiednie logo wtedy mozn dokladnie pytac... bo taka robota to o kant d... :)

tylko czy nie mozna zamowic tej samej opcji w 2 kolorach? nie powinno to wplynac znaczenie na cene. mozna by miec i biala i czarna;))

Gdy wybierzemy typ, zrobi się liste chętnych, kazdy napisze na ile koszulek i jakich kolorów jest chętny :)

Do wyboru będzie wtedy tylko czarny/biały

Ok. Więc tak napewno wybierzemy opcje cudnego: małe logo by cudny na piersi i duże na plecach:
nr7iq5.jpg

Proponuje jeszcze coś takiego (ewentualnie propozycja nr.8 z ankiety):
Zostałą jeszcze kwestia koszulek koloru czarnego....

Załączniki

• koszulka5_152.jpg
    koszulka5_152.jpg
    25.5 KB · Wyświetleń: 0
wasik1989, jedno forum nie może mieć dwóch różnych logotypów ... głupio to wygląda :P No chyba, żebym zrobił wersję mini mojego loga...

Nie, że tylko pomniejszone, ale jakaś skrócona wersja ..

wasik1989, wcale nie lupi pomysl. sam napis na piersi jest lepiej czytelny. a logo cudnego jest naprawde fajne ;)
ŁukaszN, jakos ta wersja z glosnikiem mi sie nie widzi :???:

a co do koloru to ja chce i czarna i biala

To logo z tyłu sciąga wzrok i fajnie wygląda, a z przodu jest klasyczne i jak ktoś podejdzie do nas bliżej to od razu pozna "nasze forumowe logo".

Ja osobiście też bym brał białą i czarną ;)

hmmmm, a może by tak walnąć z tyłu duże logo, z przodu małe, a pod nim mały adres www.diyaudio.pl taką czcionką jak forumowe logo?

Chodzi mi oto, żeby nie było postrzegane jak logo, a żeby był jakiś akcent ;)

cudny90, pokaz jak to bedzie wygladalo bo chyba bedzie jeszcze bardziej nie czytelne :/

Spróbowałem tego i było do bani :P Nie wiem, nie wiem ...

Ale zaś DIYAUDIO.PL jest samo w sobie adresem .. Każdy będzie wiedział, co wklepać w przeglądarke, żeby tu zajrzeć ... ( Mówię o moim logo )

Powrót