• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Drugie jest konkretne. :)

Sorki za zerżnięcie kolorystyki napisu ;)
diuaudiokoszulkimq2.jpg

Po robocie pokombinuje jeszcze :]

gi

Quester, można dodać, ale ja niestety tego zrobić nie mogę :(
Wczoraj padł mi kontroler dysków sata w komputerze i jade na starym 1,3gb ata, żeby mieć przeglądarke i tlena tylko :P photoshop na tym oczywiście nie ruszy .. Nawet nie mam dostępu ( oczywiście może za tydzień będę miał :) ) do plików *.psd z logiem :P

Ja jak najbardziej pozwalam, aby moje logo zostało wykorzystane w bannerze strony.

gi, wersja z lampami jest bardzo ładna :) Ależ dlaczego te napisy są o tak złej jakości ?

Spróbuj lampy pomalować tak jakby się żarzyły i literke d i kropke na taki sam kolor :) Taki lampowiec pasował by mi na plecach :D

Quester, fajny pomysł z "licznikiem", ale to jest wskaźnik jakości sygnału, czy co? :D

Druga wersja troszkę gorsza, ale też fajna :)

gi, i sekwencja AUDIO - pusta w srodku jest slabo czytelna. oraz 'd' mi nie pasuje...;|
Quester, no no calkiem fajne;)

diuaudiologo1br6.jpg

diuaudiologo2pq1.jpg

koszulkacp9.jpg
koszulka2zv7.jpg

Trochę za ciemna obudowa chyba, ale muszę wracać do roboty. :]

gi

ory, ale w wersji gi, ten napis Do It Yourself który znajduje się na wzmaku będzie kompletnie nie czytelny po wydrukowaniu na koszulce, i druga sprawa, pamietajcie o 256k.

Logo cudnego jest cudne ;) ew. zamiast tego czarnego okrądu pod DIY mozna dać głośnik z czarną membraną, myślałem o MDSie. I można z tego zrobić całkiem nowy banner dla naszego forum ;) Otworze nowy temat odnośnie nowego designu strony.

monimum na sitodruk to 30szt
napisze cene dla 30 i dla 100szt zeby bylo widac roznice oraz dla
bialych/czarnych
z tego co widze to logo ma 3 kolory (brazowy, czarny, szary)
licze dla wersji logo male z przodu +duze z tylu +nick maly np na rekawku
dla koszuki grubszej stedman comfort 185gr

biala - 17,82zl netto (30) lub 11,70zl (100)
czarna 22,94zl netto (30) lub 15,12zl (100)
+6zl netto (nick)
+dostawa 30zl netto (dla calosci)

w razie pytan prosze o kontakt

pozdrawiam,

Irek Zaręba

Czyli strasznie drogo nie jest :P

Taniocha ;) A trzeba decydować że wszyscy biora nicki albo normalne logo, czy może do wyboru?

Tymczasem:

tiwkoszulkath5.jpg

Wiocha. Już lepiej tego mdsa zamiast czarnego koła i jako duże logo na plecy. Właśnie, z nickami czy bez. ja osobiście jestem za logiem

Pisze jak byk...
+6zl netto (nick)

Tak czy siak kwota za koszulke przy 30szt. wyniesie okolo 20zl + wysylka. Mysle ze duzo to nie jest.
Jak bedzie juz koncowy projekt to wypytam dokladnie o koszty itp.

Powiem Wam, że najbardziej ostatni projekt z tym niby mdsem w tle jest dobry :D ALe tylko w dużej wersji, w małej nie widać, że to głośnik i cienko by to wyglądało :)

Ja więc proponuję tak:

Na tył koszulki: http://img151.imageshack.us/img151/2660/tiwdiyqz5.jpg

Na przód małe logo ( wg mojego projektu ) na sercu

A na rękawku login ( tylko na którym :D prawy/lewy ? )

a może by w tym dużym logu wywalic to kolo spod diy, imho jakoś głupio wygląda kopułka TIW'a/MDS'a z tym kółkiem.

koszulkayg1.jpg
koszulka2al7.jpg

I to tyle ode mnie, więcej zmian nie będzie (chyba, że ktoś wskaże coś konkretnego do zmiany).

gi

PS: Ktoś kiedyś pisał, że na koszulce napis może być nieczytelny. Na koszulce napis będzie parę razy większy niż na tej miniaturce więc nie ma problemu.

Powrót