• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
czarny - 22,94zł netto/1szt + 22% + wysylki
biała - 17,82zł netto/1szt + 22% + wysylki

wysyłka: 30zł + 22% = 36,6zł podzielic przez liczbe osob jak dobrze policzylem: 34, to wychodzi 1zł :)

A wiec:
1szt. czarna: 28zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 32,5zł
1szt. biała: 22zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 26,5zł

Prosze mi napisać czy ktoś bierze koszulki w pare osob itp., na pw. poprosze o dane do wysyłki.

Nr konta:

95 1160 2202 0000 0000 7963 7743
Adrian Rodowicz
ul. Wielewska 2/14 89-604 Chojnice

w tytule wpisac swoj nick

217zl
cholera drogo :|
tak sobie teraz dopiero pomyslalem ze na damskich koszulkach glupio bedzie wygladalo duze logo z tylu. moze by tak lepiej tylko male logo z przodu? co na to panowie zamawiajacy dla swych kobiet?

UWAGI MODERATORA
fourierek, takie posty z potwierdzeniem wplaty prosze dawac jako wygasajace - i to sie tyczy wszystkich

Mysle ze te damskie powiny miec tylko logo z przodu moze jakies wieksze ale tylko z przodu.
Za czarna damska 39 tak??
Liczylem 27.94 +vat +1zl+3,20zl+30 gr
Pozdrawiam!!!

Maxi napisał:
A wiec:
1szt. czarna: 28zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 32,5zł
1szt. biała: 22zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 26,5zł

3,2 zł to koszty przesyłki, czy jak ? Ile mam przelać przy dwóch koszulkach, czarnej i białej bo mi wychodzi 55,8 , dobrze ?

Yoshi_80 napisał:
3,2 zł to koszty przesyłki, czy jak ?
No to jest koszt przesylki za jedna koszulke, nie wiem czy wagowo sie zmieszcza 2 koszulki w tej kwocie..

[ Dodano: 2008-09-02, 13:05 ]

Pisze Ci na dole, że:

W zalezności od wykorzystanej techniki kolory mogą sie nieznacznie różnić od rzeczywistych :) Czytaj dokładnie :D Pozdrawiam

PS Kasa Własnie Poleciała :D Dane Na PW też :D

Maxi napisał:
nie wiem czy wagowo sie zmieszcza 2 koszulki w tej kwocie..
Nie zastanawiaj się nad tym. Myślę, że nikt nie zbiednieje jeśli wpłaci za przesyłkę każdej koszulki, a Ty będziesz miał chociaż na jakiegoś browara za fatygę. Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki :lol:

Quester napisał:
Nie zastanawiaj się nad tym. Myślę, że nikt nie zbiednieje jeśli wpłaci za przesyłkę każdej koszulki, a Ty będziesz miał chociaż na jakiegoś browara za fatygę. Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki :lol:
No i tak powinno byc :P
Czekam na reszte osob, jak narazie mam 12 wplat...

Quester napisał:
Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki
ja zaplacilem za 7 (jak zawsze gowniarz niema kasy lub niema jak jej wplacic :evil: ) i dodatkowo wplacilem 10zl na przesylke :P

[ Dodano: 2008-09-02, 16:38 ]
Maxi napisał:
Czekam na reszte osob, jak narazie mam 12 wplat...
takero nadal na wakacjach zdala od kompa. napisalem SMSa - moze trzeba bedzie zalozyc za niego :???:

Powrót