Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
28zl - dobrze licze?wasik1989 napisał:damska biała - 22,82zł netto/1szt (x1 = 22,82)
fourierek, takie posty z potwierdzeniem wplaty prosze dawac jako wygasajace - i to sie tyczy wszystkich | ![]() |
dulin7 napisał:Mysle ze te damskie powiny miec tylko logo z przodu moze jakies wieksze ale tylko z przodu.
Za czarna damska 39 tak??
Liczylem 27.94 +vat +1zl+3,20zl+30 gr
Pozdrawiam!!!
2 do 1miki napisał:mysle ze taka sama, fajnie bedzie gdzies sie wybrac w identycznych![]()
Maxi napisał:A wiec:
1szt. czarna: 28zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 32,5zł
1szt. biała: 22zł + 1zł + 3,20zł + 30gr = 26,5zł
Nie zastanawiaj się nad tym. Myślę, że nikt nie zbiednieje jeśli wpłaci za przesyłkę każdej koszulki, a Ty będziesz miał chociaż na jakiegoś browara za fatygę. Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki :lol:Maxi napisał:nie wiem czy wagowo sie zmieszcza 2 koszulki w tej kwocie..
No i tak powinno bycQuester napisał:Nie zastanawiaj się nad tym. Myślę, że nikt nie zbiednieje jeśli wpłaci za przesyłkę każdej koszulki, a Ty będziesz miał chociaż na jakiegoś browara za fatygę. Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki :lol:
ja zaplacilem za 7 (jak zawsze gowniarz niema kasy lub niema jak jej wplacic :evil: ) i dodatkowo wplacilem 10zl na przesylkeQuester napisał:Ja kupuję 6 koszulek i jakoś nie płaczę o koszty przesyłki
takero nadal na wakacjach zdala od kompa. napisalem SMSa - moze trzeba bedzie zalozyc za niego :???:Maxi napisał:Czekam na reszte osob, jak narazie mam 12 wplat...