• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
z tego co mowil mi Maxi realizacja to ok 10dni + 2-3dni na wyslki do nas.
teraz tylko kwestia wplat... - a z tym znajac zycie zawsze jest najgorzej;)

Pod wieczor napisze kto wplacil a kto jeszcze nie.
Teraz czasu zbytnio nie mam

jakiś dead line jeśli chodzi o wpłaty ? Żeby nie przedłużać tego w nieskończoność.

Bo jakby co mogę przygarnąć jeszcze jedną koszulkę :)

ja za damską jestem z logo z przodu wpłata idzie :D

[ Dodano: 2008-09-05, 00:52 ]
Pawel S. napisał:
dulin7 napisał/a
Mysle ze te damskie powiny miec tylko logo z przodu moze jakies wieksze ale tylko z przodu.
Za czarna damska 39 tak??
Liczylem 27.94 +vat +1zl+3,20zl+30 gr
Pozdrawiam!!!

miki napisał/a
mysle ze taka sama, fajnie bedzie gdzies sie wybrac w identycznych:D
2 do 1
czekamy na decydujacy glos ;)

no to ja jestem za logo z przodu co by zbyt krzykliwe nie było

Jak narazie wplaty mam od:
michael86, SoundWave, Tanner, miki, wasik1989, kurdzio, n_omzys, Ploter, Marko14, Q i A, errorexe1929, Vicher, cudny90, maaaly, dolphin123, GRZESIO, bart210, Fourierek, Pawel S, deker

Pojawil sie problem :D, cos mi sie zrabala skrzynka tutaj i nie mam wszystkich danych do wysylki, prosze jeszcze raz o napisanie danych do wysylki ale na gg: 5816792 - teraz sobie juz wszystko pozapisuje :)

Maxi, napisz od kogo jeszcze nie masz wpłaty - będzie bardziej motywująco , a i można będzie rozeznać się w sytuacji, ja sam też już nie czekam i przelewam kasę - jak znam życie i tak ktoś się znajdzie kto zrezygnuje ;)

Maxi, proponuje skopiowac liste i przy niej pisac kto wplacil itp - bardziej widoczne

jak zrezygnuja osoby na max 5 koszulek to mozna za nich zalozyc - zawsze sie komus odsprzeda ;)

Ludzie, już nie mogę...taki popularny temat a "byk" razi w oczy. Zróbcie coś z tym bo wstyd. :cool:

Powrót