• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
no i super do mnie wczoraj doszła- pomimo mojego wzrostu (181cm) XXL jest idealna :grin: i całkiem dobrej jakości są :smile:

bart210 napisał:
Maxi, jeśli można wiedzieć, kiedy wysyłałeś koszulki??
Ost szt, wysylalem we wtorek - badz poniedzialek (troche zamotany w dniach jestem przez prace)
Z tego co sie dowiaduje to jeszcze pare osob nie ma koszulek.
Wszystkie szly priorytetem

Mam nadzieje ze wszyscy juz beda miec dzisiaj koszulki...
Swoja droga poczta sobie ladnie w ciula leci... :/

Ja nie mam... Dziś już poczta zamknięta ale jutro się przejdę i powiem żeby mi tam na miejscu poszukali paczka na moje dane... Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się tak że po dwóch tygodniach czekania pojawiało się niby już powtórne avizo z terminem 2 dni na odebranie paczki albo zwrot do adresata... Nie raz i nie dwa zdarzało się tez że gdy przychodzilem na pocztę po jakimś czasie czekania to ta paczka się znajdowała jakoś :twisted: Nie denerwuj się maxi bo nie ma po co, z pocztą zawsze są przejścia...

melisław napisał:
Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się tak że po dwóch tygodniach czekania pojawiało się niby już powtórne avizo z terminem 2 dni na odebranie paczki albo zwrot do adresata... Nie raz i nie dwa zdarzało się tez że gdy przychodzilem na pocztę po jakimś czasie czekania to ta paczka się znajdowała jakoś :twisted: Nie denerwuj się maxi bo nie ma po co, z pocztą zawsze są przejścia...
A no... z poczta juz tak jest, tez juz pare "dziwnych" sytuacji z wysylka jak i z odbiorem paczek i listow mialem...
PS> vip'a dostalem :mrgreen:

Ja na moją pocztę nie mogę narzekać, zawsze paczki/przesyłki dostarczane są sprawnie i w akceptowalnym terminie. Mało tego kurier z PP już tak mnie zna, że jak mnie widzi to przepuszcza mnie na przejściu dla pieszych. Bardzo miły Pan, tak trochę nie pasujący do tej instytucji.

Powrót