cudny90
DIYaudio.pl logo creator
pan_membran, jak chcesz to mogę Ci sprzedać swoją. 50zł i jest Twoja
A jak

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pan_membran, jak chcesz to mogę Ci sprzedać swoją. 50zł i jest Twoja
Pisalem ze nie wyslalem od razu wszystkich koszulek...bart210 napisał:Ciekawe, że n_omyzs, który mieszka ode mnie jakieś 2km, dostał koszulkę, a ja nie dostałem :sad:
Nie :mrgreen:pan_membran napisał:maxi - znalazłaby sie jeszcze jakas jedna? :>
Mowilem ze nadruk trzeba zrobic na srodku a nie po boku klatki piersiowej.Pawel S. napisał:no i jak widac na pierwszym zdjeciu w zlym miejscu jest nadruk ;]
Mam podobne odczucia, koszulka mogła by być troche węższa, ale na długośc idealna (188cm wzrostu). Ja jednak wole nieco luźniejszy "ciuch" niż nieco za wąski, wiec rybkadolphin123 napisał:ogolnie patrze bo dopiero do domu wrocilem ze XL jest bardziej na wf..do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala
![]()
dolphin123, pod warunkiem ze ma sie do czego przypasowacdolphin123 napisał:do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala![]()
ile lat? ja je testuje od poczatku lipcaŁukaszN napisał:Poszperałem troche wśród starcyh koszulek i zauważyłem, że mam już jedna koszulke tej samej firmy i powiem wam że po wieeeelu praniach nadal wygląda dobrze i nie jest rozciągnięta.
Chyba ze dwa lata już będziePawel S. napisał:ile lat?
dolphin123 napisał:ogolnie patrze bo dopiero do domu wrocilem ze XL jest bardziej na wf..do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala
![]()