• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Michał K. napisał:
Maxi napisał/a
To nie jest tak hop siup wyslac ok 40 listow/paczek...

ja już widze mine baby na poczcie
kilka razy mialem okazje stac w kolejce przed taka osoba. tylko ze to jakies skley wiec juz maja sposob opracowany i idzie bardzo szybko :P
no ale jednak nascie/dziesiat minut trzeba czekac :???:

Pawel S. napisał:
Maxi, wiem ze to wkurzajace ale... wyslales? :D
:P
część poszla wczoraj, dzis idzie do Ciebie, Questera i Mikiego.
Reszta jutro.

[ Dodano: 2008-10-08, 16:15 ]
Sorki za zwloke ale szybciej nie dalem rady tego wysylac... Zaraz wychodze z 3 kartonami na poczte.... - 30min pieszko uhhh :D

Maxi, dzięki Ci wielkie ! Paczka doszła wczoraj... koszulki wymiatają :)
Dzianina jest niezłej jakości, nadruk też. Kompletnie nie ma na co narzekać :)

P.S. Swoją drogą ciekawy jestem ile zobaczymy takich koszulek na AudioShow2008 :cool:

U mnie pojawila sie koszulka, listonoszowi jakims cudem udalo sie ja upchnac w skrzynce na listy :twisted:

A mi przed 15-oma minutami listonosz wręczył paczkę :) Koszulka SUPER! Jakość materiału po prostu mnie powaliła ;) Nadruk też bardzo porządny :)

Koszuleczka przyszła. Listonosz bał się włożyć do skrzynki żeby się nie pomięła xD Dzieki wielkie Maxi !!

No i w koncu, po 4 latach od pierwszego pomysłu mam na sobie koszulkę DIYaudio :D Ekstra, super wykonanie, nie ma sie do czego przyczepic ;) Dziękuje :D

wczoraj wieczorem dostalem paczke, fajne koszulki;)

LukaszN musimy sie jakos zgadac po odbior;)

Ciekawe, że n_omyzs, który mieszka ode mnie jakieś 2km, dostał koszulkę, a ja nie dostałem :sad:

Powrót