• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
ja chetnie odbiore tylko ze o 10 mam wf ale mysle ze skoro pierwsze to zajecia szybko nas puszcza i nie bedziemy biegac czy gonic pilki.. moze kolo politechniki bedziesz ?

niestety nei mam jeszcze paczki - dzis byl u mnie kurier ale spalem po pracy i nie slyszalem dzwonka :mrgreen:
Jutro bedzie mama w domu to mnie obudzi jak przyjedzie :P
Takze dolphin123, koszulke Ci wysle.

No panowie... mam koszulki :mrgreen:
Hmmm... powiem szczerze ze na pierwszy rzut oka rewela :D
Bede je rozsylac dopiero w poniedzialek/wtorek, dzisiaj juz nei mam sil bylem w pracy od 22 do 6 nic nie spalem, jechalem do gdanska i dopiero wrocilem a na 22 znow do pracy...

Zdj niestety nie mam czym zrobic:p

Buuu, cudny chcieć footki :) Ale liczy się to, że koszulki są całe i zdrowe u Maxiego :)

Czekam na pake :)

Kurde kupilem za male koperty :D zamiast A4 kupilem A5 :D
Nie obraza sie osoby ktore kupily po 1szt. jak wysle im to w A5?
Fota jedna bedzie dzisiaj :P
PS> juz forum w pracy zareklamowalem :D koszulke widzialo ok 100 osob :P

wasik1989, czytałem,wyluzuj, tak go chciałem podkurzyć aby zrobił;)Maxi, jak dla mnie to mozesz wysłac nawet w a8;)

bart210 napisał:
Maxi, jak się mieści to nie widzę żadnego problemu :smile:
Hmm zmiescilo by sie nawet w mniejszej - tylko niezle poskladane juz :P
Jutro mam nadzieje wysle wszystkie koszulki :)
takze Panowie czekac :) To nie jest tak hop siup wyslac ok 40 listow/paczek...

Michał K. napisał:
ja już widze mine baby na poczcie :P
nom, wogole w takim miescie jak moje :mrgreen:
Jak sie pytalem o 30 druczkow na paczke - to juz przerazona byla :D teraz dostanie ok. 40 listow :D

Powrót