• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Ja tak w kwestii formalnej:
ten głosnik z wielkim magnesem to JL Audio
a ten narysowany technicznie to Excel by Seas

p.s. Osobiście wolałbym mieć tego seasa na koszulce , tylko napis trochy inny, może ten czarny z zielonym "A"

narazie czekam az dojdzie koszulka ktora zamowilem bo chce wiedziec czy dobrze to robia i czy warto je brac, umberto i TatoTurbo tez zamowili wiec mysle ze podzielą się opinia jak dojda ich koszulki

Mam koszulke!Mam koszulke!He,he,he!Ale zajefajna!Aż mi żona chciała podkraść ale nie dałem :)I jakościowo niezła.Warto było.
PZDR

serio ?:D
jesli tak to ciesze sie i ciesze sie ze ci sie podoba ;] fajnie jakbys mogl zrobic fotke jak na tobie lezy :P

no to teraz jeszcze czekam na opinie TatoTurbo i moją koszulke(choc watpie ze ja dostane :/) i moge dodac reszte wzorow, a wtedy... shop is OPEN :)

czy zna ktoś dokładniej wymiary tych gadżecików?;) hehe
ciekawe czy będzie więcej wzorów.. narazie czekam na opinię osób którzy już zamówili;) hehe
pozdro sedreczne!

A co z paniami :-) ?
Jest nas z tego co widze 2 na Diy :-)
Ja np. preferowalabym czarną na ramiączka :-)

Blazej
Zart nie na miejscu ;-)
Uwazasz, ze kobiety lubiace kwiatki na koszulkach i rozowe gadzety na odziezy zawracalyby sobie glowe DIY.
Tu sa powazne kobiety :-)

no takk... przepraszam zapomnialem o koszulkach w wersji damskiej :)

spoko, na butiku tez sa koszulki dla kobiet wiec nie ma sprawy, a do konca tygodnia beda wszystkie loga na koszulkach w sklepiku + cos ekstra ;]

Powrót