• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
do mnie tez doszly
ale bez klutni na poczcie sie nie obylo
byly juz wczoraj tylko listonosz mi awizo wsadzil dopiero dzis
dzieki maxi

Czort z tą jakością,najważniejsze że są,Ja nie wybrzydzam :) i tak będę zakładał je okazyjnie więc przez rok może max 10 prań.

ale babska wersja koszulki to porazka!
szkoda gadac

przy poprzednim zamowieniu pamietam ze ONI SAMI ODRADZALI damskie koszulki stedmana bo wlasnie klienci nie byli zadowoleni itp...

lukaszu, chyba trzeba bedzie zamowic osobne dla naszych kobiet bo moja tez nie jest zadowolona :(

Pawel mozemy
i jeszcze wezme malutkie 2 szt dla dziecka
poczekajmy jeszcze jak Przemek paczke dostanie i sie wypowie

Pawel S potwierdzam jakość nadruku po praniu jest fatalna kółko z napisem diy na plecach po pękało... Jak chcecie to mogę wrzucić fotki...

To, że popęka widać bez prania... W dodatku na plecach napis jest tak wysoko umieszczony, że wygląda to jakby ktoś mnie trzymał za gardło i naciągnął koszulkę...

Do mnie jeszcze nie dotarła. Pewnie dla tego, że spóźniłem się kilka dni z płatnością. ;)

Nie na temat...
Łukasz, czekam na Twoją fotorelację z Chorwacji. Życzę miłego wypoczynku Tobie i Twojej rodzince.

A ja to w ogóle zapomniałem już że zamawiałem koszulki i w ogóle że za nie zapłaciłem :lol:
Dobrze że nie przyszly bo bym się zdziwił...

Zamawiałem rozmiar xxxl. Otrzymałem xxl i jest dla mnie za krótka. Szkoda, że nikt mnie nie poinformował, że otrzymam za małą. Mógłbym chociaż zrezygnować. Dziękuję i pozdrawiam.

panowie, nie wiem jak wy ale ja jestem przekonany do zlozenia reklamacji!
zobaczcie zdjecie
po 2 praniu nadruk sie normalnie sypie!
potre to palcem i sie kruszy!
i zwroccie uwage na kolor szarego i pomaranczowego

wiem ze dlugo czekaliscie na swoje koszulki ale jak je zostawimy to dlugo sie nimi nie nacieszymy...

dla porownania powiem ze biala ktora nosilem tylko w wakacje ma idealny nadruk bez zadnych pekniec!

Szczerze? jak tylko wyciągnąłem koszulki z foli od razu mina mi zbrzydła :bored: normalnie wygląda to tak jak by ktoś w piwnicy to żelazkiem naklejał...

Co do reklamacji Ja bym był za,ale:

-czy chce nam się czekać kolejne miesiące? bo przecież żeby wysłać reklamacje trzeba wszystkie koszulki im oddać prawda? (no chyba że będą reklamować tylko niektóre osoby)
-reklamacja to dodatkowy koszt,np. przesyłka... tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki

Oczywiście nic nie mam do organizatorów tego zamówienia,po prostu źle trafiliśmy i tyle.

Ja bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię, porządna na swój koszt a stare w gratisie, jeśli firma stanie na wysokości zadania to powinni na coś takiego pójść.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót