• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
A ja tylko tak nieśmiało "zapytowuje": czy do mnie koszulki zostały wysłane? Czy mam już kłócić się na poczcie, czy cierpliwie czekać?

tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki

ale dlaczego w innej firmie? przeciez stare koszulki tez oni robili i jakos na jakosc nie narzekalismy...
dla porownania wysle sie im stara koszulke i niech sie poprawia...

Ja bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię
i ja bylbym za tym
nawet za powiedzmy 50% ceny

Jak pisałem... Trzeba napisać do firmy maila albo najlepiej zadzwonić, że partia którą zrobili jest zwyczajnym bublem. Niech zaproponują wyjście z sytuacji i tyle. Po co komu koszulka za kilka dyszek, jak po dwóch praniach nie nadaje się do użytku...

...
1. Jak ktos bierze udzial w zamowieniu, to powinien w taki temat zagladac, chociaz co jakis czas.
Zważywszy na Twą powyższą wypowiedź, bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie.
Ewentualnie można zamieścić listę (taką jak przy wpłatach), do których osób koszulki zostały wysłane.
Przepraszam za moje zniecierpliwienie. Jednak musisz i mnie zrozumieć. Sierpień idzie, urlop tuż, tuż a synoptycy wróżą niezłą pogodę.
Zresztą jak dolphin123 ma mnie wypatrzeć w tłumie turystów? Jeszcze gdzieś się zagubię. No chyba, że założę koszulkę elektrody.
;)

Nie na temat...
Czyli mam te koszulki na PCK przeznaczyć? ;)
Po moim DIY ktoś musi na Twoim trawniku legnąć. Ja już trochę zwyczajny jestem, ale reakcji nigdy pewien nie jestem. :drool:

Maxi, możne napisz procentowo
ile udało Ci się wysłać paczek, bo wiem, że rozpiska imienna może być kłopotliwa

panowie, jak wszyscy dostaniecie koszulki to prosze, napiszcie co z ta reklamacja?
wg mnie naprawde warto je zareklamowac bo wiemy ze wczesniej ta sama firma poprostu zrobila to lepiej...

Ja dzisiaj dopadłem "donosiciela" i otrzymałem przesyłkę. Stan ilościowy zgadza się.
Chciałbym tu jedynie nadmienić, że obawy niektórych kolegów co do zasadności wyboru rozmiaru xxl były nie uzasadnione. Moje rachityczne ciałko wypełnia je bez problemu. I tak naszła mnie pewna myśl, skoro ten rozmiar jest dla mnie jak "ulał", to czy jeden z kolegów w "tiszercie" o rozmiarze L nie wygląda jak na załączonej ilustracji:

:flapper:

Czy jest jeszcze ktoś kto koszulki nie dostał?
Bo jestem pełna obaw czy w ogóle ją jeszcze dostane!!!

Mojej jeszcze nie ma, ale tu to chyba "mój" leniwy listonosz z awizo nawalił (nie pierwszy raz zresztą).

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót