A ja tylko tak nieśmiało "zapytowuje": czy do mnie koszulki zostały wysłane? Czy mam już kłócić się na poczcie, czy cierpliwie czekać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tą kwotę można by dołożyć do kolejnego zamówienia na lepsze koszulki (czyt. z innej firmy) i mieć i dobre i te gorsze koszulki
i ja bylbym za tymJa bym zawalczył w tym stopniu żeby wysłali nową partię
Zważywszy na Twą powyższą wypowiedź, bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie....
1. Jak ktos bierze udzial w zamowieniu, to powinien w taki temat zagladac, chociaz co jakis czas.
niech patrzy w gore ![]() | ![]() |
Jak będziesz miał flaszkę w ręku lub kratkę browarka to wujek Cię wypatrzy nawet jakbyś miał moro i leżał na moim trawniku ![]() | ![]() |
Czyli mam te koszulki na PCK przeznaczyć? ![]() Po moim DIY ktoś musi na Twoim trawniku legnąć. Ja już trochę zwyczajny jestem, ale reakcji nigdy pewien nie jestem. :drool: | ![]() |
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201012/1293128881_by_samowolcia_500.jpg ![]() | ![]() |