Ja równieżA co z tymi nickami na rękawku? Bo Ja np. bym chciał![]()

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja równieżA co z tymi nickami na rękawku? Bo Ja np. bym chciał![]()
Csbiczek,czy wybrana została już rodzaj koszulek (stedman?) i firma w której będziesz składał zamówienie? Jeśli nie to może coś uda mi się pomóc w sprawie. Ale niestety nie będę mógł się zająć rozsyłaniem i zbieranie kasy.
Chudy ale byk... :thumbsup: | ![]() |
wiedziełem.... czekałem który pierwszy zacznie... ![]()
| ![]() |
panowie, ze wzgledu na dlugosc tez bym kupil XXL. ale niestety w druga strone nie wypelnie koszulki wiec biore tylko XL ![]() a przemek i wysoki i lepiej zbudowany niz ja ![]() | ![]() |
nikck na rekawie to bylo poprzednio + chyba 6zl
wiec teraz bedzie pewnie 8-10zl. to juz bym wolal sam sobie naprasowac ;]
Marios, jak mozesz to dowiedz sie ile dokladnie to wyjdzie
ja poprzednio bralem 7 koszulek wiec te pare zl by sporo dalo![]()
http://diyaudio.pl/showthread.php/1...PL-NOWE-MOŻLIWOŚCI-!/page6?highlight=koszulki temat zaczyna sie na powaznie od postu #162
Informacja
dla nie wtajemniczonych - dzieki temu tematowi zawdzieczamy nowe logo DIYaudio.pl ![]()
![]()
a koszulki wygladaja tak
![]()
![]()
---------- Post dodany o 13:50 ---------- Poprzedni post o 13:48 ----------
teraz tak sobie pomyslalem ze moze by tez zamowic bluzy z naszym logo?
koszulki nadaja sie tylko na lato lub na przestrzenie zamkniete gdzie jest cieplo...
a w takiej bluzie da sie chodzic prawie caly rok np w szkole, pracy czy gdziekolwiek
co wy na to?![]()
A ja pragnę jedynie potwierdzić (pomimo obaw kolegi moderatora), że moje rachityczne ciało - 198cm/106kg - będzie w stanie "wypełnić" koszulkę o rozmiarze XXL | ![]() |