• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Mnie listonosz odwiedził wczoraj, ale nie mogłem się dostać na forum (to się robi uciążliwe)
jakość dobra, jak z trwałością - wyjdzie w "praniu":)
Wielkie dzięki za zorganizowanie zamówienia!

Pawel, dziwne bo wysylalem do Ciebie w tym samym czasie co do uzytkownikow, ktorzy juz pisza ze dostali koszulki :(?

dostałem koszulkę ale nie na ten adres co trzeba
Pisalem w temacie,ze jak ktos zmienia adres zamieszkania to prosze o pw z danymi... nie mam zamiaru wysylac do kazdego pw z ost aktualizacjami, jak ktos bierze w czyms udzial to powinien na bierzaco sledzic dany temat

Pawel, jak cos moge podeslac skan nadania...

wiadomość wyslalem...

27.06.2011 19:37

adres do wysyłki koszulki - aktualizacja

i w treści mój adres

rano obudzil mnie ojciec rzucajac mi 2 paczki na lozko...
ucieszony myslalem ze to koszulki...
ale niestety jedna od damiani a druga od lklukasza :(

---------- Post dodany o 13:44 ---------- Poprzedni post o 13:12 ----------

a jednak dotarly :D
fotki pozniej

Otrzymałem dziś przesyłkę a w niej koszulka :)
Anegdotka: Heh jeszcze nie dawno wpisywałem się na listę chętnych a już dziś mam koszulkę!, lol pamiętam to jak by było wczoraj!, itd.... :razz: :D
Ogromne dzięki Maxi i csbiczek !

PS ale trochę nie wygodna ta koszulka

zdjec teraz nie dam bo mi komp padl (lapek)
ale czepie sie troche
odrazu porownalem nowe koszulki ze starymi

no i na nowej rzuca sie w oczy SLABA jakosc koloru pomaranczowego!
jest go duzo mniej i jest ciemniejszy. nie wspominajac nawet o tym ze jest krzywo nalozony...

moja kobieta rowniez nie jest zadowolona z koszulki... ale ona chciala inny kroj (dla mnie im mniej tym lepiej ;) ) oraz inny kolor...
z damskimi malo bylo omawiane wiec o to sie nie czepiam. ale bede musial za to jej cos innego kupic :(

Do mnie też dotarła, z ciekawości - czy kolega używal brązowej taśmy pakowej? Moja przesyłka wygląda na otwartą a potem zaklejoną ową taśmą, jest dość mocno tez wygnieciona. Koszulka sama w sobie mi sie podoba, dziękuje za organizację.

z ciekawości - czy kolega używal brązowej taśmy pakowej? Moja przesyłka wygląda na otwartą a potem zaklejoną ową taśmą, jest dość mocno tez wygnieciona.
Poczatkowo koperty potraktowalem zszywkami, co sie okazalo bledem i na poczcie musialem zszywki usuwac i zakleilem brazowa tasma ;) Co do wygniecenie koperty to juz pewnie wina poczty...
dotarły do wszystkich paczki bo mojej ni widu ni słychu, tylko rachunki przychodzą...
Spokojnie, jeszcze mam troche koszulek do wyslania ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót