• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Zgadzam sie z przedmowcami ze zadna reklamacja grupowa nie ma sensu i jest to uzasadnione, dodam ze moja koszulka nie wyglada lepiej od pozostalych tyle ze ja bylem pewien ze to nie wina jakosci, jak widac po opiniach mylilem sie. W zwiazku z powyzszym proponuje by zrobic nowe zamowienie w sprawdzonej firmie, pytanie tylko kto by sie tego podjal i ilu chetnych by bylo.

-nx

potwierdzam, od kilku lat mam koszulki z pierwszej serii i sa wciaz eleganckie! (fakt ze nie za czesto w nich chodze;p) ale jakosc kozak.

Kiedyś pytałem o możliwość udostępnienia logo forumowego - tak aby każdy we własnym zakresie mógł sobie sprawić nadruk na czym zechce. Ponawiam więc pytanie - czy jest taka możliwość ?? Myślę, że wszyscy mniej lub bardziej poszkodowani z chęcią skorzystaliby z takiego rozwiązania. Przepraszam, jeżeli nie dopatrzyłem się jasnej odpowiedzi na wcześniej zadane pytanie.

U mnie kasa i koszulka przepadły w pierwszym zamówieniu. Niby było zwalane na pocztę, ale coś mi to zaczyna śmierdzieć....

Paweł, on się od 27.10 nie logował na forum, więc nie uniósł ciężaru obowiązku, jakim się z własnej woli obarczył!. Pomimo zwrotu pieniędzy, jaki otrzymałem uważam całe zamówienie za totalną klapę. Ci co dostali, to co zamówili mają bubla, Ci co nie dostali bubla w najlepszym przypadku czekali bardzo długo na zwrot wpłaconych pieniędzy, a w najgorszym ich nie odzyskali.

Każda taka akcja nieodpowiedzialnego usera szkodzi opinii forum i jest niewiele osób, od których teraz bym coś kupił ze zbiorowego zamówienia. Do tego forum działa teraz tak dziadowsko, że można zwątpić...

BTW bodajże marian ma kontakt z maxim, więc jego należałoby zapytać, o co tu chodzi.

Właśnie otrzymałem zwrot pieniędzy za koszulki, z mojej strony uważam temat za zamknięty.

Informacja
zamówienie nr 3 - początek​

padla propozycja zamowienia nowych koszulek - sa chetni?

dlugo to trwa wiec zaczynamy juz teraz

i co myslicie o polo z haftem?
lub nawet polar?
taki polar nie bedzie tani, ale bedzie na kilka lat ;)

bez pytania o ceny podajcie wstepnie ilosc

ja bym wstepnie bral 2 koszulki + polo + polar (lub jakas bawelniana bluza)

koledzy z audio-technik.pl zamowili sobie takie polowki. nie byly tanie, ale robia wrazenie
i tam maja ciekawy bajer. nazwa jest wyhaftowana na... karku! bardzo dobre miejsce :D

nie jestem pewien ale przy 2szt to chyba ok 50-60zl/szt :/

---------- Post dodany o 13:48 ---------- Poprzedni post o 13:46 ----------

poprawka - 79zl netto sztuka :/
chyba ich naciagneli bo jak patrze na oferty na allegro to wychodzi taniej

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót