• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
nowe koszulki...? Nawet nie wiemy czy forum będzie chodziło tak jak trzeba a jeszcze je promować... :) Zamiast zamówień, zająłbym się najpierw chociaż działem dla takich zamówień...

Zanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!
Ja bym był zainteresowany polarem (w zależności od jakości i ceny) i ew. polówką także.

PS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? :) Co Wy na to?

jestem chętny na koszulkę, może nawet dwie. zapytam w firmie skąd bierzemy polary i koszulki. dam znać jak czegoś konkretnego się dowiem :)

"dawki to" 50, 100 itd szt.

Kiedyś jak proponowałem pomoc przy t-shirtach ( wyszły dobrze napis się nie spiera..) robiłem również polo. Wyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.

45 dychy max za dobre polo.

Też jestem chetny na cos porzadnego.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Zanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!

szczerze mowiac pierwsza firma byla OK
za drugim razem dali buble ktore powinnismy reklamowac
a ze wyszlo jak wyszlo...
tym razem bysmy ich uprzedzili o poprzedniej sytuacji itp itd

PS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? Co Wy na to?
ja zmian nie potrzebuje. jak cos zrobisz i sie spodoba to moze ;)

zapytam w firmie skąd bierzemy polary i koszulki.

czyli masz juz jakies doswiadczenie z tymi produktami?
bo ja w pierwszej kolejnosci bym zamowil probki koszulek zeby fizycznie ocenic ktore najlepsze

zawsze bralismy grube stadmany. teraz mysle raczej o nizszej gramaturze poniewaz latem te grube robia sie malo komfortowe :/

Wyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.

45 dychy max za dobre polo.
polowke raczej kupuje sie jedna sztuke wiec cena OK

jakie to byly koszulki?

Znalazłem taką firmę, na pierwszy rzut oka solidna.

www.haftwear.pl

Mają spoko koszulki i polo, i zwykłe.
O napisie DO IT YOURSELF w logo, w przypadku haftu możemy chyba zapomnieć - jest za mały.

Nie wiem tylko jak z cenami, piszą, że niby 40zł brutto za koszulkę przy zamówieniu detalicznym, ale coś mi się wydaje, że może tam być jakiś haczyk ze względu na różne rodzaje koszulek (lepsze/gorsze)

(napisałem do nich orientacyjnie maila, żeby mi wycenili zamówienie)

Ostatnia edycja:
Ups, ja zapomniałem, że nasze koszulki mają napis na plecach... hehehe, wysłałem zapytanie o małe logo na piersi.

Ale i tak tam mają ceny dla rozmiaru A4 full kolor jednakowe... Więc nie ważne, czy małe logo, czy A4. (zobaczymy, co odpiszą)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót