• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

koszulki - zamowienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
nie chciałbym przekraczac ceny z poprzednich zamowien. wiec mam nadzieje ze uda sie zmiescic w 30zl/szt za koszulke

policz co masz, dodaj po 10 sztuk i wyslij zapytanie - bezie to jakis punkt odniesienia,
ja najwyzej dobiore jeszcze jak bedzie trzeba

Dodałem siebie... a tak baj de łej - Dzięki Paweł, że chce Ci się to ponownie organizować.

Zamykamy liste?
Ja jestem tylko za haftem, nie chce druków (taką mam jeszcze z poprzedniego zamówienia).
Tak gwoli ścisłości to ja osobiście uważam że i tak najlepsze były by naszywki. Taką naszywkę każdy sobie może przyszyć sam (diy się kłania ;) ) na co tylko chce (torbę, polar, kurtkę...) Haft jest chyba tak trwały jak ubranie na którym jest wyszyty, nie to co te druki.

dzisiaj jestem zmeczony.
jutro spisze ilosci i porozsylam zapytania do firm
mam nadzieje ze uda sie to zrealizowac w lokalnej firmie

Ja też piszę się na haft. Ogólnie ja się dostosuję do ogółu. Nie mam żadnej koszulki/polówki a bym chciał faktycznie coś z tego mieć na AS bo inaczej się nie rozpoznamy - a przynajmniej ja Was nie rozpoznam :P

24 czarne koszulki
10 bialych koszulek
19 polo-polar (tutaj chyba ten sam haft)

jak widac zdania sa podzielone wiec trzeba by zamowic wszystko

teraz pytania do polaru - haft z przodu maly jak na koszulce? czy tez duzy na plecach?
jaki model?
http://haftkom.pl/Odziez w tej firmie bym wypytal o wszystko
u znajomego tylko koszulki

---------- Post dodany o 11:05 ---------- Poprzedni post o 10:52 ----------

tak sobie pomyslalem, ze gdyby zamienic szary kolor na czarny/bialy to by byly tylko 2 kolory (o jedna matryce mniej = taniej) a w dodatku moze by sie udalo zrobic na tych samych matrycach i czarne i biale koszulki!
moze sie uda zaoszczedzic ;)

Ja mam polar firmowy z poprzedniej firmy i jest nie duże logo na ramieniu prawej ręki. Z boku.

bylem tylko w firmie sasiada - tam raczej ceny dobrej nie da bo sami zamawiaja u kogos...
na druga firme czasu nie starczylo
no i wysylac zapytan o haft nie moge bez rysunku :???: (cudny?)

Zdaje się, że mam logo w krzywych - przypomnij się jutro :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót