idz do sklepow i pomacaj polo i polary. trzeba wybrac szybko jakies. ja dopiero w czwartek bede mial czas
---------- Post dodany 09.10.2013 o 16:39 ---------- Poprzedni post 08.10.2013 o 23:42 ----------
Dostalem wyceny od wszystkich firm jakie mnie interesowaly. Rozbieznosc spora - 20-40zl/koszulke!
Dzisiaj wszystko porownam i wybiore kilka firm
---------- Post dodany 10.10.2013 o 13:53 ---------- Poprzedni post 09.10.2013 o 16:39 ----------
to teraz tak
idziemy tylko w kryterium ceny?
bo nie ukrywam ze rozbieznosci sa ogromne!
najtansza firma zaoferowala komplet koszulek za niecale 700zl!
najdrozsza firma (chcialem dac zarobic sasiadowi) proponuje skromne 1725zl
najtansza firma PHU KREFAX
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4231162 oferuje sprawdzone dobre koszulki
Fruit of the Loom Valueweight (lub niewiele drozej grubszy model Heavy T)
wiem ze mialem gdzies jedna taka koszulke i po latach kroj byl nadal dobry (nie wiem tylko jaki to byl model)
co do haftu - jeszcze nie wybralem firmy
ale zastanawia mnie jedno
jedna firma wyslala mi przypadkiem ceny haftu dla duzego i malego logo. jest to odpowiednio 6,15zl i 12,3zl!
i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie zrobic sobie haftu duzego logo na bluzie/polarze
ceny polo wahają sie w granicy 26-45zl a polary 60-70zl
tutaj nie mam zadnego doswiadczenia z produktami. napiszcie cos jak macie jakies polary czy polo
---------- Post dodany o 14:46 ---------- Poprzedni post o 13:53 ----------
firma wyjasnila wszelkie moje watpliwosci
jestem zdecydowany na ta firme
z powodu remontu realizacja ruszy dopiero po 19.10 czyli mamy czas na zebranie pieniedzy
wiec szybkie pytanie do was - bierzemy tak samo grube koszulki jak poprzednio? czy ciensze? ja jestem za cienszymi bo bedzie wygodniej sie nosilo latem