• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

koszulki - zamowienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Na pokarze proponuje mały na piersi po lewej stronie
Jeśli w przypadku haftu ilośc kolorów nie ma znaczenia to zdecydowanie chce kolorowy

Kolor polaru proponuje granatowy

w przypadku haftu to kazdy moze wybrac inny kolor
jak tylko znajde chwile czasu to pojade do firmy i wszystkiego sie dowiem

czy ktos z was ma takie polary co oferuja na aukcjach?
bo nie wiem czy nie kupic wczesniej i przetestowac... nie chce badziewia

Cześć Panowie, przepraszam, że mnie tutaj ostatnio nie było. Paweł jeśli potrzebujesz logo (o ile Ci Tomek jeszcze nie wysłał) to Ci podeślę.

Mogę się jeszcze dopisać? Byłbym chętny na jedno polo z haftem i ew. naszywkę.

wyslalem tylko 2 zapytania bo nie mialem przerobionego logo

tomek mi wyslal to w oryginale
jak masz czas to zrob 2 modyfikacje
1 - do haftu wywal lustrzane odbicie
2 - do sitodruku zmien to na 2 kolory (szary zamien na czarny). wtedy sie zaoszczedzi na az 3 matrycach! ;)

No i?
Dopiero w weekend wyslalem zapytania bo wczesniej nie moglem. Czekam na jedna firme i bede wybieral.
Czas realizacji od 4 dni

No i czas mija nieubłaganie, a jest go coraz mniej ;)
Jeśli mógłbym jakoś pomóc w realizacji zamówienia, to pisz na gg lub PW

idz do sklepow i pomacaj polo i polary. trzeba wybrac szybko jakies. ja dopiero w czwartek bede mial czas

---------- Post dodany 09.10.2013 o 16:39 ---------- Poprzedni post 08.10.2013 o 23:42 ----------

Dostalem wyceny od wszystkich firm jakie mnie interesowaly. Rozbieznosc spora - 20-40zl/koszulke!
Dzisiaj wszystko porownam i wybiore kilka firm

---------- Post dodany 10.10.2013 o 13:53 ---------- Poprzedni post 09.10.2013 o 16:39 ----------

to teraz tak
idziemy tylko w kryterium ceny?

bo nie ukrywam ze rozbieznosci sa ogromne!
najtansza firma zaoferowala komplet koszulek za niecale 700zl!
najdrozsza firma (chcialem dac zarobic sasiadowi) proponuje skromne 1725zl ;)

najtansza firma PHU KREFAX http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4231162 oferuje sprawdzone dobre koszulki Fruit of the Loom Valueweight (lub niewiele drozej grubszy model Heavy T)
wiem ze mialem gdzies jedna taka koszulke i po latach kroj byl nadal dobry (nie wiem tylko jaki to byl model)

co do haftu - jeszcze nie wybralem firmy
ale zastanawia mnie jedno
jedna firma wyslala mi przypadkiem ceny haftu dla duzego i malego logo. jest to odpowiednio 6,15zl i 12,3zl!
i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie zrobic sobie haftu duzego logo na bluzie/polarze ;)

ceny polo wahają sie w granicy 26-45zl a polary 60-70zl
tutaj nie mam zadnego doswiadczenia z produktami. napiszcie cos jak macie jakies polary czy polo

---------- Post dodany o 14:46 ---------- Poprzedni post o 13:53 ----------

firma wyjasnila wszelkie moje watpliwosci

jestem zdecydowany na ta firme
z powodu remontu realizacja ruszy dopiero po 19.10 czyli mamy czas na zebranie pieniedzy

wiec szybkie pytanie do was - bierzemy tak samo grube koszulki jak poprzednio? czy ciensze? ja jestem za cienszymi bo bedzie wygodniej sie nosilo latem

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót