• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

koszulki - zamowienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Czy będzie jakaś konkretna akcja "koszulki". Przeglądam temat co jakiś czas ale tylko same gadanie o kolorach, modelach itp. Proponuje żeby konkretnie ktoś (niestety ja nie dam rady i pewnie nie mogę) zrobił akcje. Jak są chętni to ok jak nie to szkoda.

P.S.
Ja też pomarudzę, a co mi tam, wole bluzę.

Dzięki za uśmiechy ale naprawdę nie dam rady (mieszkam w Irlandii). Ok, przychodzi mi tylko jedna myśl, mogę sie zorientować ile by to kosztowało tutaj i jaka jakość ale wątpię żeby było taniej.

Czy będzie jakaś konkretna akcja "koszulki". Przeglądam temat co jakiś czas ale tylko same gadanie o kolorach, modelach itp. Proponuje żeby konkretnie ktoś (niestety ja nie dam rady i pewnie nie mogę) zrobił akcje. Jak są chętni to ok jak nie to szkoda.

P.S.
Ja też pomarudzę, a co mi tam, wole bluzę.
a czytales temat?!
minimum 10szt jednego koloru i zamawiam!
bluza to nie problem - sam zamawialem dla siebie w tej samej firmie ;)

Ja moge dolaczyc do zamowienia, moze jakis nowy temat?
Wzialbym bluzke i koszulke.

To kiedy zamawiamy koszulki?
Ją chcę jedną, Kapelli i Tomekk.
Już jest powyżej 10-ciu koszulek.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Koleżanka która ogarnia photoshopa, miała mi zrobić grafikę "10 lat serwisu"... no ale to co jej podesłałem to miało za słabą jakość.
Miała być niebieska koszulka z napisem takim jak zawsze + ten dopisek "10 lat forum 18-06-2004-2014"

Ostatnia edycja:
ale jednostkowe sztuki tylko druk komputerowy!
jak bysmy teraz zamowili z nowym drukiem to wyjdzie sporo drozej :/

pytajcie szybko pozostalych chetnych...
chyba ze ktos ma wylozyc zeby zamowic 10 koszulek?

To ja jedną. Preferencje na białą, ale jak będzie zamówienie na czarne, to też nie pogardzę.

koszt wykonania matrycy to ok 50-100zl/szt (nie pamietam ile kasowala ta firma)
a potrzebujemy az 4 matyce!

pawel jak beda ciensze niz poprzednio to wezme jedna lub dwie bo tamte stanowoczo za grube jak juz wspomnialem

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót