• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ktory telefon?

No nie przesadzaj z tą klawiaturą. Sam byłem przeciwny klawiaturze ekranowej. Nie ma źle, ale mogło by być lepiej. Głownie też zależy od rozmiaru ekranu i technologii wykonania. Ja w sumie często jak jestem na wyjadzach służbowych to musze pisać z smarta po forach i nie jest źle. Trzeba się przyzwyczaić.

jak na zlosc w sklepie dla idiotow sa tylko najtansze telefony (tak do 400zl) i najdrozsze - szajsungi za ponad 1500zl :/

nawet w salonach operatorow nie mieli tego telefonu :/

w poniedzialek przejde sie do innych salonow i poszukam

Paweł S Jesli chcesz wygodnie pisac na dotykowym to niestety 4 cale to minimum, wiem bo mialem dotykowych spora ilosc i jednak dopiero galaxy s+ mi przypasil w 100%. Po czesci ratowala by cie np nokia c6 lub cos w ten desen. Tylko podstawowa wada takich kombajnow jest ich waga, ok 200g no i grubosc. A no i do pomocy w pisaniu jest swype lub odpowiedniki.

A z ciekawości pytam, ile trzymają Wasze smartphony. Zdarza się, żeby komuś wytrzymał 4/5 dni lub więcej?

Podzielam zdanie DeKeRa, ale niestety 4 cale już trochę kosztują, a to przecież tylko telefon! Lepiej kupić głośniki :)
Hermes, moja x8 wytrzyma 5 dni, ale przy wyłączonych wifi, BT, 3G, itd, gdy nie gram tylko kilka minut rozmowy dziennie i kilka sms.
Jak siedzę na nudnych wykładach i gram, łażę po necie to na 24 godziny nie wystarcza.

:D ja sie ciesze jak mi 2 dni wytrzyma :lol:
Smartfony sa jak dzieci- my idziemy spac do luzka, a one do ladowarki.

Ps. Nie ma moze w ofercie jakis slabszych odmian samsunga galaxy ( s plus, r, w itp.) Moze one cie zaciekawia. Romik mozna wgrac inny, a procek podkrecic...;)

Ps. Nie ma moze w ofercie jakis slabszych odmian samsunga galaxy ( s plus, r, w itp.) Moze one cie zaciekawia.

sam sprawdz play i t-mobile

Galaxy S Plus - 419zl - odpada
Galaxy Ace S5830 - 69zl
Galaxy Gio - 1zl

t-mobile
Galaxy Y - 1zl
Samsung Galaxy Ace - 149zl (hahaha - gwarancja najnizszej ceny telefonu! :lol: )

odpada - moja dziewczyna ma w orange i takich problemow z zasiegiem od lat nie widzialem

---------- Post dodany o 23:00 ---------- Poprzedni post o 22:59 ----------

i maja bardzo zalosne oferty :/
juz bez negocjacji przedluzajac w t-mobile mam 2x lepiej za ta sama cene!

Mnie w nowych telefonach przeraża to, że jak wcześniej koledzy pisali bateria max pare dni. Nie wyobrażam sobie ładowania telefonu co dzień lub dwa...

Co do orange, to mam na prepaida i jestem zadowolony. Fajne opcje i "pakiety".
Przy doładowaniu za 100zł, mam 20gr/min i 1gr/sms orange , 29gr/mini 19gr/sms poza, + pogadaj sobie - 60dni za damo do 3 osób... Ci co dawno nie zaglądali na stronę orange zapraszam :)
Co do zasięgu, nie narzekam.

Dzisiaj chciałem przenies do orange abonament i wziasc htc one v i lipa skonczyły sie:D

ostatio mam przedluzala umowe i za 69zl ma 450min do wszystkich, orange za free, 20h z jednym stacjnarnym, 0,5gb netu a do tego Samsung S+ za 100pln

a co do zasiegu to slyszalem ze orange podpiaslo uumowe z t-mobile na infrastrukture masztow... ale nie wiem czy to nie dotyczy tylko netu

---------- Post dodany o 21:33 ---------- Poprzedni post o 21:32 ----------

a ja za 70zl ma bez limitu do wszystkich:)
ps. jeszcze kilka miesiecy temu chcialem odejsc z orange ale teraz maja najlepsze oferty:)

ostatio mam przedluzala umowe i za 69zl ma 450min do wszystkich

po tym co oferuja nowym klientom to faktycznie zaszaleli
za 60zl oferuja 150!!!!! minut
za 80zl 225!

a ja za 70zl ma bez limitu do wszystkich
a ja obecnie mam abonament za 45zl i ok 120-150min i malo kiedy to wydzwaniam... tak wiec z cenami nie bede szalal (np frii czy 4.0)

Pawle, a nie wolisz oszczedzic na telefon a wziac sam abo? I Ważne pytanie, bo to co teraz piszę to oferta dla firm

W Playu jest teraz taka oferta, jak bierzesz sam numer - 1gb netu, 650min do wszystkich, umowa 12 mscy - 34,50 PLN
netto.

Jest Jeszcze taka sama opcja - 1gb, 950 min do wszystkich, umowa na 12 mscy - 44,50 netto, ale jak pisałem na firmę i bez telefonu.

Pawle, a nie wolisz oszczedzic na telefon a wziac sam abo?

tez o tym myslalem
w t-mobile bardziej by sie oplacalo, nawet jakbym kupil na raty tel
w play juz wychodzi taniej niz zakupy na raty

W Playu jest teraz taka oferta, jak bierzesz sam numer - 1gb netu, 650min do wszystkich, umowa 12 mscy - 34,50 PLN
netto.

Jest Jeszcze taka sama opcja - 1gb, 950 min do wszystkich, umowa na 12 mscy - 44,50 netto, ale jak pisałem na firmę i bez telefonu.
no wlasnie - na firme
a ja w dodatku nie chce zmieniac numeru

Ale przecież nr możesz bez bólu przenieść i pozostanie ten sam , tylko w Play.
Gorzej z tym abonamentem na firmę. Nie masz kogoś pod kogo mógłbyś się podpiąć, kto ma dział. gospodarczą ?

Powrót