pracuje po 14h wiec nawet na to czasu nie mam ;]
Zwolnij tempo Pawel, bo tuskowej emerytury nie dozyjesz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pracuje po 14h wiec nawet na to czasu nie mam ;]
Zanim otrzymałem w prezencie HTC Wildfire (od żony) miałem Nokie E51 i chciałem mieć dotykowca, ale miałem też obawy .. wolniejsza reakcja, system, wieszanie się ...
Obserwuję na live notowania GPW,
Mnie interesują te notowania online GPW
Tylko ja w życiu bym HTC nie kupił -- z powodu afery z CarrierIQ
dzwonia do nas ze "specjalna oferta" a z tego co widze to oferta jest identyczna jak dla pierwszej lepszej osoby z ulicy!
z tego co widze to oferta jest identyczna jak dla pierwszej lepszej osoby z ulicy
nigdy wiecej nie wezme oferty z telefonem
Nie do końca Pawle masz rację...
Na moim przykładzie. Abonament sobie dobieram tak aby mieć 1GB internetu i stan darmowy, a minuty które dostaję mnie nie obchodzą, bo czy będzie ich 200 czy 500 to mi gra.
Pamiętaj, że w Play masz zasięg trzech sieci Play, Orange i Plus.
dlatego tak mi sie spodobal Samsung Wave 533gdybym miał kupić nowego smartphone`a to z większym ekranem, najlepiej z qwerty.
Pisanie sms na 3 calach to męczarnia. ;/
Będąc w sieci Play, nie mając zasięgu sieci macierzystej telefon łączy się z BTS`ami Plus albo Orange (tzw. roaming krajowy).ze co?
W media markcie można dużo modeli pomacać, a widzę, że w koszalinie też mają sklep.chyba pora isc do salonu pobawic sie tymi telefonami