Panowie a co z moim pytaniem odnośnie Xperii P?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O gustach się nie dyskutuje
Ja np. produktów Apple nie wezmę do ręki i na pewno nie dostaną ode mnie centa.
Like me :thumbup:Tak samo ja nie wezmę do ręki (inaczej) - nie kupię nic co jest związane ze zgnitym jabłkiem.
Ja tam mam starą nokię już chyba 5 letnią ![]() ![]() Nic więcej mi nie potrzeba . Jak się rozleci to kupię taką samą ![]() Nie wiem po co ludziom te smatfony, owszem jest garstka którym rzeczywiście jest to potrzebne jako narzędzie pracy - muszą być w kontakcie, czy mają na tym zainstalowane konkretne wyspecjalizowane aplikacje . A reszcie ? Sami sobie odp. na pytanie jak wykorzystujecie te telefony ? "ifon" to sprzęt dla technicznych ignorantów i tak jest projektowany - prosta obsługa. Nie lubię jak producent traktuje mnie jak idiotę. Dla mnie urządzenia z jabłkiem są całkowicie bezużyteczne - nie ma na nie programów, których używam.
i to jest sedno sprawy. A co do iOS vs Antek - teraz poprawili akcelerację interfejsu i ponoć 4.0 chodzi już całkiem nieźle ![]() java jest też dopalana sprzętowo więc nie jest znowu tak źle. Reszta zależy już od producenta z jaką starannością przygotuje andka pod swój sprzęt tak to będzie chodzić. Apple może sobie pozwolić na optymalizacje bo ma na to czas , pieniądze i jednego "ifon-a" | ![]() |
Ja do Apple się zraziłem jak chciałem napisać obsługę urządzenia na BT. Okazało, że nie ma do tego API - to po co mi telefon z BT, którego pełni możliwości nie mogę wykorzystać ? Na Androida napisałem to w dwa wieczory.
A co do iOS vs Antek - teraz poprawili akcelerację interfejsu i ponoć 4.0 chodzi już całkiem nieźle
java jest też dopalana sprzętowo więc nie jest znowu tak źle. Reszta zależy już od producenta z jaką starannością przygotuje andka pod swój sprzęt tak to będzie chodzić.
Apple może sobie pozwolić na optymalizacje bo ma na to czas , pieniądze i jednego "ifon-a"
Przy obecnej cenie to jeden z najlepszych smartfonówPanowie szybciutkie pytanieCzy galaxy SII jest godny uwagi lub czy jest coś w tej cenie(tj ok 1000zł) bardziej godnego uwagi?
pewno nie dostaniesz do niego uaktualnienia jak nie masz najnowszego smartfona
bytecode javy jest wykonywany sprzętowo bez tłumaczenia na instrukcje procesora ![]()
za taką cenę łaski nie robią że przygotują aktualizację i wypuszczają w miarę dopracowany soft. | ![]() |
za taką cenę łaski nie robią że przygotują aktualizację i wypuszczają w miarę dopracowany soft.
http://www.arm.com/products/processors/technologies/jazelle.php ![]() | ![]() |
Jednakże były i są jakieś próby do zrobienia dobrego koprocesora javy, który by kod JVM wykonywał hardware'owo ale nic takiego na razie nie ma miejsca nigdzie