Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do iOS6 nie uaktualniałbym gdyby nie był gotowy untethered jailbreak dlatego iPad'a mam na iOS 5.1.1
Przy obecnej cenie to jeden z najlepszych smartfonów Jedyny minus to plastikowa, cienka obudowa, sprawia wrażenie bardzo delikatnego, chociaż jest całkiem wytrzymały. Jak ci nie przeszkadzają jego rozmiary to śmiało kupuj. Będziesz zadowolony.
Csbiczek:
Ja go mam od roku i jest jak najbardziej ok.
Najlepszy smart jakiego do tej pory posiadałem.
csbiczek, a jak wspominasz E71?
Dobrze współpracuje z gmailem? Oprogramowanie jest w miarę bogate, czy ubogie?
Ja mam od ponad roku i nie narzekam. Kilka dni zabaw na oryginalnym sofcie aby poznać androida(mój pierwszy smartfon), potem kolejne kilka dni aby nauczyć się podstaw- jak zrootować, zmieniać romy, itp. - i gotowe. Osobiście polecam romy ze zmienionym dpi/ krótko mówiąc zamiast wielkich ikon i widżetów masz małe tak jak na kompie.Panowie posiada ktoś Samsung Galaxy Note, lada dzien nowa umowa a potrzebuje nie tylko telefonu a cos bardziej do internetu itp...spora przekatną![]()