Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
watpie - gdyby tak bylo to by od dawna tak chodzil. a nie tuz po zmianie na aeroPaweł z jakich nadajników możesz korzystać?
Może tutaj leży problem telefon przełącza po między nimi na innych chodzi lepiej na drugich gorzej?
Niekoniecznie..bo szybkie modemy LTE kosztuja min 200zl.
te 2mb to i tak dobrzew Play limit wynosi 100GB (poszukać w googlach lub umowe przestudiować) potem prędkość spada do 2MB/s
a pomysl sobie co ja mam obecnie na aero2 :/raz udało mi się przekroczyć ich nielimitowany limit, prędkość spada poniżej 1MB/s, ciężko wtedy cokolwiek zrobić...
przelicz co ile wychodzi sumaryczniez kart wychodzi mi 40zł/mies a abonament 49.90 z nielimitowanymi rozmowami i sms do każdej z sieci, plus telefon za 199 (galaxy core plus) llub 39.90 z telefonem własnym (chciałbym galaxy s2 plus)
Freedom pro to propozycja dla osób mieszkających w lesie. Tam gdzie kabel nie może a 3g to marzenie tam cdma ewentualnie da ten 1mb... lepiej to niż nic.
Ma ktos moze galaxy nota 3? Zastanawiam sie nad kupnem uzywki, bo tanieją. | ![]() |