• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ktory telefon?

cała problematykę masz opisana na forum bez kabli
mam modem zte mf821 w routerze ml3020 tp-link
lte zapiernicza za 30zł na miesiac bez ograniczeń ale ja mieszkam w wiosce z tramwajami

cała problematykę masz opisana na forum bez kabli
mam modem zte mf821 w routerze ml3020 tp-link
lte zapiernicza za 30zł na miesiac bez ograniczeń ale ja mieszkam w wiosce z tramwajami

Podasz linka? Mieszkam w centrum miasta, a dostęp mam tylko do Neostrady i Netii i max 7mbps, za 30zł chętnie zmieniłbym na szybszy internet bez limitów :)

oferta play w prepaid musisz mieć aktywne konto i 30zł na koncie oraz modem lte i być w zasiegu
w praktyce ładuje co miesiac 30zł i mam lte bez ograniczeń
w regulaminie do końca roku pisze ale pewnie coś wymyśla
modem kupiłem za 100 a router za 50 na olx
nie podpisuje lojalki co mnie najbardziej cieszy
to tyle
acha te 30 złoty nie przepada tylko sie kumuluje juz sie uzbierało ze 120zł tylko nie mam co z nimi zrobić

Pawel jak chcesz podlaczyc anteny pod router to trzeba modemo-router huawei b593-s22 pod tp linka podlaczasz modem w gniazdo usb a dopiero antene w modem ,antenki w routere sa od fifirifi;)

Doładowanie do play, na internet Lte na kartę najlepiej kupić takie za 50 zł bo przedłuża nam konto na 100 dni. Poza tym są na allegro ostatnio bony rabatowe 20zł i za takie doładowanie zapłacimy 30 zł. Łatwo sobie policzyć koszt internetu na miesiąc. Trzeba tylko pamiętać o aktywacji Lte co 30 dni.

Pawel jak chcesz podlaczyc anteny pod router to trzeba modemo-router huawei b593-s22 pod tp linka podlaczasz modem w gniazdo usb a dopiero antene w modem ,antenki w routere sa od fifirifi
dlatego sie dziwilem

w tym miesiacu juz nie dam rady nic kupic. trzeba czekac do kolejnej wyplaty

Pawel kup jakas uzywke, ale z naszych sieci, moim zdaniem te chinskie to za duze ryzyko, nawet jak kupisz 1800, nie masz gwarancji, ze bedzie to poprawnie dzialac.

chodzi o to ze nie mam na to funduszy
pomyslalem ze moze kupie nowke bo mam jeszcze karte kredytowa... ale cena w sklepie jest lekko przesadzona :lol:

wiec zostaje mi jedynie czekac :(

pawel czekaj na okazje te modemy mozna wyrwac naprawde w spoko cenie ja swoj kupilem za 140 z przesylka z dystrybucji plusa i grarancja

ejanek dzięki za info. Powiedz jeszcze jak z realnymi prędkościami?

Przedwczoraj kończył mi się okres rozliczeniowy w abonamencie (Orange dla firm) więc wymyśliłem sobie że jeden dzień przepękam bez internetu w telefonie w razie problemu i sprawdzę ten LTE bez limitu. Pakiet internetu mam 3 GB więc szybciutko się skończył. Przy 80% wykorzystania pakietu sms, potem sms przy 100%. Po przekroczeniu wyłączyłem tel włączyłem i jazda dalej. W jeden dzień wyciągnąłem z 40-50 GB.. żadnego limitu nie zanotowałem. Średnia prędkość przy speedtest pobieranie 15-20 mbps (niezły rozrzut...) wysyłanie 10 mbps (stabilniej) ping 30 ms (aczkolwiek czasem gram w WOT i tam średnią pokazuję 150ms... ) Dodam że net udostępniany przez WiFi z Lumia 925 a zasięg przy oknie 4-5 kresek (Poznań-os. Batorego).

speed test tak powiedział przed chwilą
latency 51ms
down 9.6Mbps
uplo 18Mbps
niewiem czy to dużo czy mało mi styka

Czy ktos posiadajacy telefon nokia, moglby sprawdzic czy jest dostep do map nawigacji? Cos nie moge sie polaczyc.

Ostatnia edycja:
PM chodzi Ci o Lumię? Czy o coś starszego? U mnie na L720 nawigacja śmiga bez problemów.

Ma ktoś może jakieś doświadczenie z LG G2 Mini? Jeśli tak, prosiłbym o jakaś opinię

Ma ktoś może jakieś doświadczenie z LG G2 Mini? Jeśli tak, prosiłbym o jakaś opinię
Kupilem ten telefon w polowie pazdziernika w abonamencie. Jak dla mnie super sprawa. Ten android kitkat jest naprawde spoko i telefonik smiga az milo.
Nie na temat...
Jak chcesz to mozesz sobie posprawdzac na AS :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Jimy-Adi za odpowiedź! Mógłbyś mi powiedzieć ile Ci bateria trzyma?
Niestety na AS w tym roku się nie wybiorę z powodów rodzinnych

Powrót