A co to ma do tego? Bo nie bardzo rozumiemNo to juz wam ktos napisał, ze nowy s6 jest droższy od 6ki
I cały misterny plan w.....u

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co to ma do tego? Bo nie bardzo rozumiemNo to juz wam ktos napisał, ze nowy s6 jest droższy od 6ki
I cały misterny plan w.....u
Dobrze że ślepy jestem
Dla mnie jest bezużyteczny bo nie ma softu którego używam a neta i forum mogę sobie poprzeglądać na 1366x768 bo i tak różnicy mi to nie zrobibez zastanowienia
S6 kosztuje wiecej od appla, bo jest lepszy. Czysta kalkulacja ceny.
Co prawda ceny produktow Appla sa zawyzone, ale np nowego Imac z matryca 5k wciagnalbym bez zastanowienia, bo cena jest bardzo dobra. Jak ktos nie widzial na zywo tego sprzetu, to ciezko mu bedzie sobie wyobrazic jakiej jakosci jest obraz tego wyswietlacza.
Nie znam się ale za bagatela 11kafli (podstawowa wersja ) chyba wolał bym kupić pro monitorJa troche fotografuje, skanuje i przy takich zastosowaniach ten komp urywa dupsk
jabcok ma 1 miejsce na podium w ostatnim rankingu na najbardziej zabugowany OSproblemow z systemem
Nie znam się ale za bagatela 11kafli (podstawowa wersja ) chyba wolał bym kupić pro monitor
S6 kosztuje wiecej od appla, bo jest lepszy
Ja czekam na przyzwoitą ofertę z Nokią na WP, wydaje mi się że to będzie system idealny pod moje potrzeby.
Spokojnie poskładasz bo przecież do grafy nie weźmiesz z podstawowym ramemem tego imac-aTo zobacz ile kosztuje sam monitor 5k jakosci podobnej do tego imaca. Podpowiem - 2500 dolcow, a gdzie reszta komputera?
Mijasz sie z prawda ale ok.
To ze Eizo jest czolowka w swiecie monitorow, nie ma watpliwosci, ale pisanie, ze imac nie nadaje sie do pracy z grafika i fotografia to bzdury.
Spokojnie poskładasz bo przecież do grafy nie weźmiesz z podstawowym ramemem tego imac-a
za 32g musisz dołożyć 2.5k więc masz prawie 5k na kompa![]()
teraz zmienilbym na lumie 1020
MacBooka nie skalibrujesz jak Eizo i nie jest czolowka tylko jest najlepszy w pelni kalibrowalny. Sam zajmuje sie fotografia i poligrafia posiadam wlasna drukarnie cyfrowa i mialem MacBook Pro z retina ale i tak podlaczony byl pod Eizo, na pewno do niego wroce ze wzgledu na zarzadzanie barwa bo Winda na podgladzie kroi kolory. Na wydruku musi byc to co na monitorze bez spektrofotometru i profili ICC pod kazdy material nie ma mozliwosci cos zrobic. Jak wiec chcesz obrobic zdjecia na matrycy ktorej nie skalibrujesz by odwzorowac rzeczywiste kolory?
Nie lubię takich patelni, ja bym celował w 720 albo 920, ale takiej już nie dostanę.
Kazda matryce skalibrujesz, ale matryce roznia sie gamutem kolorow i stad wychodza roznice. To sa podstawy. Nie ma na rynku monitorow, ktore nie wymagaja kalibracji.
Akurat razem z kumplem jestesmy na etapie poszukiwania dobrego drukarza, bo wiekszosc z nich albo nie ma pojecia o swojej robocie, albo nie potrafi skalibrowac swojego sprzetu.
Tez nie lubie, ale 1020 ma doskonaly aparat ( jak na komorke ) i dlatego bym ja kupil.