Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jestes pewien? czytales regulamin?jakbym kupił w sklepie stacjonarnie to gwara jest stacjonarnie to jest to plus.
w zupelnosci wystarczy!Słuchajcie młody niedługo kończy 14-kę i chcę mu kupić pierwszego taniego srajta do giercowania.
Brać pod uwagę powyższe redmi note 7 lub redmi 7?
bzdura! przy tej wielkosci ekranach nie da sie wiecej wyswietlic!Dla mnie to minus. Więcej informacji wchodzi na większą rozdzielczość
W zupelnosci wystarczy!
redmi 7 jest lepszy niz moj Mi4...
Paweł, jak się mamie ręka kończy, to i większe literki potrzebne.bzdura! przy tej wielkosci ekranach nie da sie wiecej wyswietlic!
mamie rok temu kupilem redmi 6, ktory ma nizsza rozdzielczosc. roznicy w detalach brak
No to kochany, wchodzisz w okres burzy i naporu i bez samsunga galaxy S... (tu wstawić co jest najnowsze, bo nie śledze na bierząco) to będzie wstyd kolegom pokazać...młody niedługo kończy 14-kę i chcę mu kupić pierwszego taniego srajta do giercowania
ooo...to nie wiedziałem. Piszę z tej nokii 5.1 plus właśnie. Miui może się schowaćjestes pewien? czytales regulamin?
od dawna gwarancja na wiele produktow jest wysylkowa
No to kochany, wchodzisz w okres burzy i naporu i bez samsunga galaxy S... (tu wstawić co jest najnowsze, bo nie śledze na bierząco) to będzie wstyd kolegom pokazać...
Się porobiło, że telefon wśród młodzieży to druga najważniejsza rzecz, zaraz po oddychaniu.
po zakupie testowalem ten telefon pod katem zamiany na moj mi4Paweł, jak się mamie ręka kończy, to i większe literki potrzebne.![]()
No nikt mi nie wmówi, że nie widać różnicy pomiędzy wyświetlaczem 269 a 409 ppi :biggrin:
Redmi note 7 jest lepszym telefonem ze względu właśnie na LCD i na aparat. Światło 1.8 vs 2.2 w redmi 7.
Ale zmiana dziwna. Większy ekran, mniejsza rozdzielczość... Trochę cofanie się z wyposażeniem sprzętu. Nowszy model i gorszy ekran? Mogliby chociaż zostać z tym samym.
Noo jeszcze nie, ale czas nagli i przydałoby się coś wybrać do weekenda.
Słuchajcie a jest dla R7, RN7 jakaś alternatywa u huaweia??
No, no, bez przesady. Ja mam tv w tej odległości od kanapy. Może między FHD a 4k w dobrej przepływności nie ma wielkiej różnicy (nie mam nic 4k w wysokiej przepływności) ale między DVD a FHD róznica jest kolosalna.jak robili test w telewizorach i ludzie z jakiejś tam odległości (3-4m jak dobrze pamiętam) nie byli w stanie odróżnić filmu z dvd od filmu w fhd albo i 4k nawet czy tam blu Ray
Tu się też zgadzam. W odległości telefonowej widać.No nikt mi nie wmówi, że nie widać różnicy pomiędzy wyświetlaczem 269 a 409 ppi
Jako posiadacz iPhone'a czytam to i się śmiejęMój telefon ma jakieś 3,5 roku od premiery, 2 GB RAM i jakoś nie odczuwam braków pamięci... Na aparat nie narzekam, na szybkość działania tym bardziej biorąc pod uwagę to, że przeszedłem wszystkie aktualizacje od pierwotnego iOS 9.3 do aktualnego 13 beta. I działa szybko cały czas.
Jako posiadacz iPhone'a czytam to i się śmieję Mój telefon ma jakieś 3,5 roku od premiery, 2 GB RAM i jakoś nie odczuwam braków pamięci... Na aparat nie narzekam, na szybkość działania tym bardziej biorąc pod uwagę to, że przeszedłem wszystkie aktualizacje od pierwotnego iOS 9.3 do aktualnego 13 beta. I działa szybko cały czas.