Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie zawsze, ja w pracy wolę położyć sobie telefon na biurko i wtedy go muszę podnieść żeby użyć czytnika linii papilarnych albo jak telefon jest w uchwycie samochodowym to dostęp do tylnego czytnika jest problematyczny.... tak naturalnie palec spoczywa ci z tyłu obudowy?
Gearbest i Banggood. Są fora o tanich zakupach w chinach, ludzie wrzucają kupony rabatowe, jest też grupa na FB. Cały czas jakieś promocje i na prawdę można sporo taniej kupić niż w PL.To gdzie najlepiej kupować? Ali,.ebay, gearbest, coś innego? Sam sie zastanawiam nad czyms co ma skaner w ekranie, wiec albo lenovo albo xiaomi czy jakieś inne.
Gearbest i Banggood. Są fora o tanich zakupach w chinach, ludzie wrzucają kupony rabatowe, jest też grupa na FB. Cały czas jakieś promocje i na prawdę można sporo taniej kupić niż w PL.
Mi9 w oficjalnej dystrybucji kosztuje 2000zl, można do obecnie za około 1500zl wyrwać w wersji 128GB.
Jak ustawiłem faceid to nie używam już czytnika linii...
I wtedy trzeba wklepać pin bądź narysować szlaczek.To masz double tap to wake![]()