Tak
cena od 3,5k do 4,2k to chyba coś nie ten teges?
Po 1 nie ma jeszcze oficjalnej premiery w Polsce więc nie ma co wróżyć z fusów .
Po 2 porównując do Mi 10 pro 12GB ram 512 gb ROM 4334zł
https://www.kimovil.com/pl/gdzie-kupic-xiaomi-mi-10-pro-12gb-512gb-cn Z:
- Galaxy s20 ultra wersja 12 gb RAM 128 GB ROM -sklep Avans 5999zł
- APPLE iPhone 11 Pro Max 4GB RAM 512 GB ROM -sklep Avans 7399zł
To nie wypada wcale drogo to wszystko zależy czy stać Cię na flagowca w dniu premiery i czy zapłacisz podatek od "nowości" czy poczekasz miesiąc,2, 3 na spadek cen i kupisz w tedy za dobrą cenę .
To że to Xiaomi to nie oznacza że będzie tani jak zupka chińska

ale na tle konkurencji wypada cenowo najtaniej tego nie da się ukryć

Jabłka nie będę nawet komentował bo kawał czasu temu już przestało być śmieszne a zaczęło być żenujące ... temat rzeka na który nie chcę mi się dyskutować i słuchać opinii ludzi jakie to ich iphony są świetne i ja to w ogóle jestem biedak i mnie na niego nie stać bla bla bla i wiadro gunwa wylewane w postach ...
Co do wcześniejszych postów to miałem okazje posłuchać LG v30 na neutronie z moimi Snab Overtone EP-101M v3 i powiem tylko tyle że więcej do szczęścia mi nie potrzeba

Kupuje go !!
Mój mate 10 lite nie umywa się do jakości i głośności muzyki z tego LG"ika z xiaomi nawet nie będę eksperymentował bo to nie ma najmniejszego sensu ,jednak to co pisali recenzenci to prawda dokupię tylko dobrego powerbanka z QC i będzie git majonez .